Black Friday 2021

Skal du ha en black friday gamer PC og spare tusenvis av kroner på datamaskinen du alltid har drømt om? Så er det nå du skal slå til! Kjempe utvalg av billigere kvalitets computere og vanvittige high-end maskiner, samt utstyr og hardware.

Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag Black Friday tilbud.

Motta tilbud

Black Friday gamer PC og Gear

Black Friday står for døren og vi vet at alle Sharkgamings lojale kunder står klare til å velte dørene, når vi åpner opp for ville tilbud og kampanjer på Black Friday. Har du lenge ønsket deg nytt gear til å heve din gaming performance, eller drømmer du om å ta nivået til the next level, så er det nå drømmen kan gå i oppfyllelse.

Vi har satt noen av våres mest heseblesende og populære kvalitetsmaskiner voldsomt ned, og prisene kan få selv en fullvoksen gamer-herre til å få svette håndflater. Alle gamere - profesjonelle som amatører, vet hvor viktig ordentlig gamer utstyr er for å kunne yte maksimalt når det virkelig gjelder. Din mus skal være 100 % i orden og rask som lynet, musematten må ikke forsinke reaksjonen og din gamer stol skal holde deg komfortabel selv etter mange timers krig og action foran skjermen.

Videre skal din Computer eller bærbare PC kunne henge med i svingene, noe som krever mye av grafikkortet ditt, din CPU, kjøler og ikke minst strømforsyningen din. Shark Gaming har det hele! Og når vi holder Black Friday kan du spare mange penger på ditt nye gear.

Få ville rabatter på alt til ditt gaming univers

Shark Gaming gir ikke varene ut gratis, men det er ikke langt unna! Vi er takknemlig hver dag for alle våre tilfredse og lojale kunder, for uten dere kunne vi ikke ha skapt nordens største gaming butikk. Alle ansatte hos Shark Gaming er selv dypt lidenskapelige gaming nerder og elsker å dele gleden med andre.

Enten du søker en Black Friday gamer PC eller mangler hardware, et nytt toptunet headset, en bedre skjerm eller noe helt annet, kan du spare penger når vi slår dørene opp til noen ville Black Friday tilbud. Her vil du finne forskjellige gamer produkter som er skrudd ekstra godt ned i pris men som samtidig er i topp kvalitet. Vi er allerede førende på markedet med beste kvalitet til prisen samtidig med at vi leverer ultra profesjonelt utstyr til landets profesjonelle e-sports atleter.

Vi gleder oss til å få en heseblesende Black Friday med deg - Happy hunting!