NVIDIA DLSS

NVIDIA DLSSMAKSIMAL BPS. MAKSIMAL KVALITET.
MED KRAFTEN TIL AI.

NVIDIA DLSS (super-sampling via dyp læring) er banebrytende AI-renderingsteknologi som øker grafikkytelsen ved bruk av dedikerte AI-prosessorer med Tensor-kjerner i GeForce RTX™-grafikkortene. DLSS drar nytte av et nevralt nettverk for dyp læring for å øke bildefrekvensen og generere vakre, skarpe bilder i spillene dine.

NVIDIA DLSS

USLÅELIG KVALITET
MED HØYERE YTELSE

Kos deg med raytracing og ultrahøy oppløsning takket være DLSS-teknologien. Den bruker avansert AI-rendering til å produsere en bildekvalitet som kan sammenlignes med opprinnelig oppløsning – og noen ganger til og med bedre – mens den konvensjonelt bare rendrer en brøkdel av pikslene. Avanserte, tidsbestemte feedback-teknikker gir deg utrolig skarpe bildedetaljer og forbedret stabilitet fra bilde til bilde.

YTELSESFORBEDRINGER MED AI

AI-rendering på dedikerte Tensor-kjerner gir deg utrolig ytelse, presser opp bildefrekvensen og gir deg takhøyden som trengs for å maksimere grafikkinnstillingene og -oppløsningen, helt opptil 8K.

YTELSESFORBEDRINGER MED AI

Opptaket er tatt med RTX 3080, oppløsning på 3840 x 2160, grafikkinnstillingene på maks og DLSS Performance-modus og raytracing aktivert.

DLSS I FAVORITTSPILLENE DINE

DLSS er tilgjengelig i en rekke spill, fra de største navnene som Cyberpunk 2077 og Fortnite til indiefavoritter som Pumpkin Jack, og nye spill kommer ut med jevne mellomrom.

DLSS I FAVORITTSPILLENE DINE

TILPASS BILDEKVALITETEN

Med DLSS kan du velge mellom flere moduser for bildekvalitet – fra Quality til Ultra Performance (avhengig av spillet) – som styrer oppløsningen spillet renderes internt med. Performance-modus muliggjør opptil 4 x AI-superoppløsning (dvs. 1080p renderingsoppløsning → 4K visningsoppløsning), mens den nye Ultra Performance-modusen muliggjør opptil 9 x AI-superoppløsning (1440p →8K).

Cyberpunk

FÅ YTELSEN TIL EN SUPERDATAMASKIN

DLSS bruker kraften til NVIDIAs superdatamaskiner til å lære opp og forbedre AI-modellen. De oppdaterte modellene leveres til GeForce RTX-PC-en din via Game Ready-drivere. Tensor-kjernene bruker så sine teraflops med dedikert AI-kraft til å kjøre DLSS AI-nettverket i sanntid. Dette betyr at du får ekstra kraft fra nettverket med DLSS-superdatamaskiner for å øke ytelsen og oppløsningen.

KJØP GEFORCE RTX

KJØP GEFORCE RTX

Computer

Laptop