GEFORCE RTX™ 30 SERIES LAPTOPS - THE ULTIMATE PLAY

BÆRBARE PC-ER MED
GeForce RTX 30-SERIENTHE ULTIMATE PLAY

Grafikkortene i GeForce RTX™ 30-serien er drivkraften i verdens raskeste bærbare PC-er for spillere og skapere. De er bygget med Ampere – NVIDIAs prisvinnende andre generasjons RTX-arkitektur – med nye RT-kjerner, Tensor-kjerner og multiprosessorer for strømming, noe som gir deg den mest realistiske grafikken gjengitt med raytracing og banebrytende AI-funksjoner. De bærbare spill-PC-ene med GeForce med ny, tredjegenerasjons Max-Q-teknologi bruker kunstig intelligens og nye systemoptimaliseringer til å gi deg enestående spillopplevelser i en bærbar pakke.

Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generasjon
RT-kjerner
2X gjennomstrømning

3. generasjon
Tensor-kjerner
Opptil 2X gjennomstrømning

Ny
SS
2X FP32 gjennomstrømning

NVIDIA Ampere-arkitektur

RAYTRACING

Raytracing er det høyeste nivået når det kommer til spillgrafikk. Det simulerer lysets fysiske egenskaper i sanntid for å oppnå filmliknende kvalitet i selv de mest visuelt krevende spillene.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF

AI-AKSELERERING MED DLSS.

MAKSIMAL BPS. MAKSIMAL KVALITET. DREVET AV AI.

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-gjengivelse som øker bildefrekvensen med kompromissløs bildekvalitet via dedikerte Tensor-kjerner for AI-behandling på GeForce RTX. Dette gir deg mulighet til å skru opp innstillingene og oppløsningen uten å ofre ytelsen, og dermed få en utrolig visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet til spillverdenen.

*Videoen er spilt inn på en stasjonær datamaskin med RTX 2060 med oppløsning på 3840 x 2160 og innstillinger på maks.

Kojima Productions Death Stranding

TREDJEGENERASJONS MAX-Q-TEKNOLOGI

Max-Q er en systembasert fremgangsmåte for å levere høy ytelse i tynne og lette bærbare PC-er for spill. Alle komponentene i maskinen – chipene, programvaren, PCB-designen, strømforsyningen og kjølingen – er optimaliserte for kraft og ytelse. Vår tredjegenerasjons Max-Q-teknologi bruker kunstig intelligens og nye systemoptimaliseringer som gjør bærbare spill-PC-er med høy ytelse enda raskere og bedre.

DYNAMIC BOOST 2.0

Den nye AI-drevne Dynamic Boost 2.0-teknologien leverer automatisk strømstyring for grafikkortet, grafikkortminnet og prosessoren, og gir en større ytelsesforbedring enn noen gang før. AI-nettverkene i Dynamic Boost 2.0 styrer strømmen på en per-bilde-basis, slik at maskinen alltid optimaliserer for maksimal ytelse – enten du spiller eller skaper.

WHISPERMODE 2.0

Whisper Mode 2.0 gir et nytt nivå av akustisk kontroll for bærbare spill-PC-er. Funksjonen er overhalt fra bunnen av og er spesialbygd i hver bærbare PC på systemnivå. Bare velg ønsket akustikknivå, så justerer de AI-drevne algoritmene i WhisperMode 2.0 prosessoren, grafikkortet, systemtemperaturene og viftehastighetene for å gi optimal akustikk og den best mulige ytelsen.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR er en avansert PCI Express-funksjon som gir prosessoren tilgang til hele GPU-rammebufferen samtidig, noe som forbedrer ytelsen i en rekke spill.

DLSS

NVIDIA DLSS leverer en enorm økning i ytelse med samme strømforbruk ved å bruke Tensor-kjernene til å utføre grensesprengende AI-rendring.

LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ

STYRK KREATIVITETEN

Ta kreative prosjekter til et helt nytt nivå med bærbare PC-er med GeForce RTX 30-serien. De mest populære kreative programmene blir enda raskere med AI. Dra nytte av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerte drivere og eksklusive verktøy. Og få lynrask ytelse. Rendre komplekse 3D-scener, rediger video med høy oppløsning og direktestrøm med best mulig koding og bildekvalitet. Med de bærbare PC-ene med GeForce RTX får du ytelsen du trenger for å skape det beste.

SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex gir deg det optimale konkurransefortrinnet. Den laveste latensen. Og den beste responstiden. Opplev forskjellen med de bærbare PC-ene med GeForce RTX 30-Serien. Finn motstandere kjappere, reager raskere og øk treffsikkerheten din med en revolusjonerende rekke teknologier bygget for å måle og optimere systemlatens i konkurransespill.

AI-DREVET STRØMMING

AI-DREVET STRØMMING

Et studio du kan ta med deg. NVIDIA Broadcast løfter direktestrømmer, lydsamtaler og videokonferanser til nye høyder med kraftig AI-funksjonalitet som virtuelle bakgrunner og støyfjerning. Og GPU-akselerert koding leverer ytelsen og bildekvaliteten du trenger for å vise frem de beste øyeblikkene dine. De bærbare PC-ene med GeForce RTX 30-serien leverer den optimale opplevelsen både når du strømmer, jobber og spiller – hver gang.

BLI KLAR FOR SKOLESTART

BLI KLAR FOR SKOLESTART

Fra realfag og datavitenskap til AI, design og innholdsskaping – bærbare PC-er med GeForce RTX 30-serien håndterer selv de mest utfordrende skoleoppgavene. De setter fart på arbeid med simulering, modellering og datavitenskap, og passer perfekt for studenter som vil ha mer ut av den bærbare PC-en sin. AI-drevne funksjoner for hjemmelæring og samarbeid gjør det også enklere å holde kontakten med lærere og klassekamerater. Arbeid raskere, studer på en smartere måte og få mest mulig ut av utdanningen din med GeForce.

FLERE FUNKSJONER OG FORDELER

ADVANCED OPTIMUS

ADVANCED OPTIMUS

Advanced Optimus gir den gode batteritiden Optimus er kjent for, sammen med altoppslukende spillopplevelser uten skjermflimmer med G-SYNC. I tillegg reduseres systembelastningen for optimal ytelse og redusert latens i favorittspillene dine.

INTELLIGENT BATTERITID

INTELLIGENT BATTERITID

NVIDIA Optimus®-teknologien og Battery Boost fungerer sammen for å forlenge batteritiden når du jobber og spiller.

DIRECTX 12 ULTIMATE

DirectX 12 ULTIMATE

Utviklere kan nå legge til fantastiske grafikkeffekter i Microsoft Windows-baserte PC-spill. GeForce RTX-grafikkortene har avanserte DX12-funksjoner som raytracing og skyggelegging med variabel hastighet, og gir liv til spillene med svært realistiske visuelle effekter og raskere bildefrekvens.

GEFORCE EXPERIENCE

GEFORCE EXPERIENCE

Ta og del videoer med NVIDIA ShadowPlay, skjermbilder med NVIDIA Ansel og strøm direkte med venner. Hold driverne dine oppdaterte, og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce Experience kan du gjøre alt. Det er den perfekte følgesvennen til den bærbare PC-en din med GeForce.

Game Ready-drivere

Game Ready-drivere

Få den høyeste ytelsen – og jevneste opplevelsen – som er mulig, fra det øyeblikket du begynner å spille.

VIRTUELL VIRKELIGHET

VIRTUELL VIRKELIGHET

Med den høyeste grafikkytelsen får du de jevneste og mest oppslukende opplevelsene i VR.

Ta kontakt med produsenten av den bærbare PC-en for å få støtte for bestemte NVIDIA-teknologier.

KJØP GEFORCE RTX

Laptop