GeForce RTX™ 3060 Ti - THE ULTIMATE PLAY

GEFORCE RTX
3060-SERIEN

Med GeForce RTX™ 3060 Ti og RTX 3060 kan du takle alle de nyeste spillene ved hjelp av Ampere – NVIDIAs andre generasjons RTX-arkitektur. Få utrolig ytelse med forbedrede raytracing-kjerner og Tensor-kjerner, nye multiprosessorer for strømming og lynraskt G6-minne.

Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generasjon
RT-kjerner
2X gjennomstrømning

3. generasjon
Tensor-kjerner
Opptil 2X gjennomstrømning

Ny
SS
2X FP32 gjennomstrømning

NVIDIA Ampere-arkitektur

AI-AKSELERERING MED DLSS.

MAKSIMAL BPS. MAKSIMAL KVALITET. DREVET AV AI.

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-rendring som øker bildefrekvensen med kompromissløs bildekvalitet ved hjelp av dedikerte Tensor-kjerner for AI-behandling i GeForce RTX-GPU-ene. Dette gir deg mulighet til å skru opp innstillingene og oppløsningen uten å ofre ytelsen, og dermed få en utrolig visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet til spill.

*Filmklipp spilt inn på RTX 2060 ved maksinnstillingene på 3840 x 2160.

Kojima Productions Death Stranding

RAYTRACING

Raytracing er det høyeste nivået når det kommer til spillgrafikk. Det simulerer lysets fysiske egenskaper i sanntid for å oppnå filmliknende kvalitet i selv de mest visuelt krevende spillene.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF
SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den optimale konkurransefordelen. Den laveste forsinkelsen. Den beste responstiden. Drevet av GPU-er i GeForce RTX 30-serien, og med NVIDIA® G-SYNC® -spillskjermer. Søk opp mål raskere, reager raskere og øk presisjonen med en revolusjonerende serie av teknologier som lar deg måle og optimere systemforsinkelser for konkurransespill.

LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ
LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ

STYRK KREATIVITETEN

Ta kreative prosjekter til et nytt nivå med GPU-er i GeForce RTX 30-serien. Leverer AI-akselerering i populære kreative apper. Støttet av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerte drivere og eksklusive verktøy. Og bygget for å yte på rekordtid. Uansett om du rendrer komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller strømmer direkte med den beste kodingen og bildekvaliteten, gir GeForce RTX-GPU-ene deg ytelsen du trenger for å skape det beste.

STRØM SOM EN PROFF

STRØM SOM EN PROFF

Imponer med utrolig grafikk og et jevnt bilde uten hakking mens du strømmer. Neste generasjons maskinvarekoding og -dekoding kommer sammen for å vise alle de beste øyeblikkene i krystallklare detaljer. Og den helt nye NVIDIA Broadcast-appen tar direktestrømmingen din til neste nivå med kraftige AI-muligheter for å forbedre lyd- og videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrunn, automatiske kamerarammer og fjerning av mikrofonstøy. GPU-er fra GeForce RTX 30-serien gir ytelsen og bildekvaliteten som er nødvendig for å gi publikum det beste – hver eneste gang.

KJØP GEFORCE RTX

Computer

There are no products matching the selection.