GEFORCE RTX™ 3070 - THE ULTIMATE PLAY

GEFORCE RTX 3070THE ULTIMATE PLAY

GeForce RTX™ 3070 er bygget på Ampere – NVIDIAs 2. generasjons RTX-arkitektur. Kortet har forbedrede RT-kjerner og Tensor-kjerner, nye multiprosessorer for strømming og raskt G6-minne – slik at du kan takle selv de mest krevende spillene.

Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generasjon
RT-kjerner
2X gjennomstrømning

3. generasjon
Tensor-kjerner
Opptil 2X gjennomstrømning

Ny
SS
2X FP32 gjennomstrømning

NVIDIA Ampere-arkitektur

Ytelse

Ytelse

Spillytelse (FPS), spillinstillinger på maks, 1440p, i9-10900K, 64 GB RAM, Win 10 X64. RTX ON er RT + DLSS. (10-serien bruker kun RT og er ikke i stand til å kjøre DLSS).

AI-AKSELERERING MED DLSS.

MAKSIMAL BPS. MAKSIMAL KVALITET. DREVET AV AI.

NVIDIA DLSS er grensesprengende AI-rendring som øker bildefrekvensen med 1,5 ganger* eller mer med kompromissløs bildekvalitet ved hjelp av de dedikerte Tensor kjernene for AI-behandling på GeForce RTX. Dette gir deg rom til å velge høyeste nivå på innstillinger og oppløsning for en utrolig visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet til spill.

*Filmklipp spilt inn på RTX 2060 ved maksinnstillingene på 3840 x 2160.

Kojima Productions Death Stranding

RAYTRACING

Raytracing er det høyeste nivået når det kommer til spillgrafikk. Det simulerer lysets fysiske egenskaper i sanntid for å oppnå filmliknende kvalitet i selv de mest visuelt krevende spillene.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF
SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex gir deg det ultimate konkurransefortrinnet. Den laveste latensen. Den beste responstiden. Drevet av GPU-er i GeForce RTX 30-serien, og med NVIDIA® G-SYNC®-spillskjermer. Finn motstandere kjappere, reager raskere og treff bedre med en revolusjonerende rekke teknologier som lar deg måle og optimere systemlatens for konkurransespill.

LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ
LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ

STYRK KREATIVITETEN

Ta kreative prosjekter til et nytt nivå med GPU-er i GeForce RTX 30-serien. Leverer AI-akselerering i populære kreative apper. Støttet av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerte drivere og eksklusive verktøy. Og bygget for å yte på rekordtid. Uansett om du rendrer komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller strømmer direkte med den beste kodingen og bildekvaliteten, gir GeForce RTX-GPU-ene deg ytelsen du trenger for å skape det beste.

STRØM SOM EN PROFF

STRØM SOM EN PROFF

Imponer med utrolig grafikk og jevnt direktestrømming uten hakking. Neste generasjons maskinvarekoding og -dekoding kommer sammen for å vise alle de beste øyeblikkene i krystallklar detalj. Og den helt nye NVIDIA Broadcast-appen tar direktestrømmingen din til neste nivå med kraftige AI-muligheter for å forbedre lyd- og videokvaliteten med effekter som virtuell bakgrunn, automatisk webcaminnramming og fjerning av mikrofonstøy. GPU-er i GeForce RTX 30-serien leverer ytelsen og bildekvaliteten du trenger for å gi publikum ditt beste – hver gang.