KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven
GEFORCE RTX™ 3080 Ti - THE ULTIMATE PLAY

GEFORCE RTX 3080 TiTHE ULTIMATE PLAY

Grafikkortet GeForce RTX™ 3080 Ti leverer den ultimate ytelsen som spillere lengter etter, drevet av Ampere – NVIDIAs andre generasjons RTX-arkitektur. Den er bygget med forbedrede RT-kjerner og Tensor-kjerner, nye multiprosessorer for strømming og superraskt G6X-minne for en fantastisk spillopplevelse.

KJØP NÅ Nvidia GeForce RTX
Nvidia GeForce RTX

NVIDIA Ampere-arkitektur

2. generasjon
RT-kjerner
2X gjennomstrømning

3. generasjon
Tensor-kjerner
Opptil 2X gjennomstrømning

Ny
SS
2X FP32 gjennomstrømning

AI-AKSELERERING MED DLSS.

MAKSIMAL BPS. MAKSIMAL KVALITET. DREVET AV AI.

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-gjengivelse som øker bildefrekvensen med kompromissløs bildekvalitet via dedikerte Tensor-kjerner for AI-behandling på GeForce RTX. Dette gir deg mulighet til å skru opp innstillingene og oppløsningen uten å ofre ytelsen, og dermed få en utrolig visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet til spillverdenen.

*Klippet er tatt opp på en stasjonær datamaskin med RTX 3080.

RAYTRACING

Raytracing er det høyeste nivået når det kommer til spillgrafikk. Det simulerer lysets fysiske egenskaper i sanntid for å oppnå filmliknende kvalitet i selv de mest visuelt krevende spillene.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF
SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

SEIER MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den optimale konkurransefordelen. Den laveste forsinkelsen. Den beste responstiden. Drevet av GPU-er i GeForce RTX 30-serien, og med NVIDIA® G-SYNC® -spillskjermer. Søk opp mål raskere, reager raskere og øk presisjonen med en revolusjonerende serie av teknologier som lar deg måle og optimere systemforsinkelser for konkurransespill.

LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ
LØFT KREATIVITETEN TIL ET NYTT NIVÅ

STYRK KREATIVITETEN

Ta kreative prosjekter til et nytt nivå med GPU-er i GeForce RTX 30-serien. Leverer AI-akselerering i populære kreative apper. Støttet av NVIDIA Studio-plattformen med dedikerte drivere og eksklusive verktøy. Og bygget for å yte på rekordtid. Uansett om du rendrer komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller strømmer direkte med den beste kodingen og bildekvaliteten, gir GeForce RTX-GPU-ene deg ytelsen du trenger for å skape det beste.

STRØM SOM EN PROFF

STRØM SOM EN PROFF

Imponer med utrolig grafikk og jevn direktestrømming uten hakking. Neste generasjons maskinvarekoding og -dekoding kommer sammen for å vise alle de beste øyeblikkene i krystallklare detaljer. Den helt nye NVIDIA Broadcast-appen tar direktestrømmingen din til neste nivå med kraftige AI-funksjoner som støyfjerning, virtuelle bakgrunner og mye mer. GPU-ene i GeForce RTX 30-serien gir ytelsen og bildekvaliteten som er nødvendig for å gi publikum det beste – hver eneste gang.

KJØP GEFORCE RTX

Computer