• Ekte gamingmaskinerer vår kjernekompetanse
  • Ekte gamingutstyrSpesialutvalgt sortiment
  • Ekte supportfra maskinvarespesialister
  • Fete bonusgavermed alle datamaskiner

PC-ER FOR
E-SPORT
med GeForce®BPS kan kåre vinneren

Nvidia GeForce

Få fortrinnet du trenger for å vinne, med GeForce

GeForce PC-er for e-sport, det fremste valget for proffe innen e-sport, er spesielt konfigurert for å gi deg den beste mulige fordelen i konkurransepregede e-sportspill, skytespill og Battle Royale-spill. PC-er for e-sport med GeForce er konfigurert til å gi konsekvent 240 eller 144 BPS i spill som Call of Duty: War Zone, Rainbow Six Siege, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS og Fortnite.

SPILL MED HØY
BPS - DREVET
AV GEFORCE®

Spillsystemer utstyrt med raskere grafikkkort gir høyere bildefrekvens. Og med høyere bildefrekvens ser du ting tidligere, slik at du har bedre sjanser til å treffe målet. Det er derfor spillere med bedre grafikkort gjennomsnittlig har høyere Kill/Death (KD)-forhold.

Basert på Fortnite- og PUBG-relative Kill/Death-forhold. Kilde: NVIDIA.

USLÅELIG YTELSE

Skytespill og Battle Royale-spill, inkludert Fortnite, Rainbow Six Siege og PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS krever alle maksimal bildefrekvens for å vinne. Det viktigste utstyret for å oppnå 240 eller 144 BPS i konkurransespill er GeForce RTX™-grafikkort.

Gjennomsnittlig BPS i 1080p. Høye innstillinger med i9-9900K.
120 BPS, 144 BPS og 240 BPS er de anbefalte frekvensene på skjermer med henholdsvis 120 Hz, 144 Hz og 240 Hz.

PC-ER FOR E-SPORT MED GEFORCE.
DEN BESTE SPILLOPPLEVELSEN. HVER ENESTE GANG

NVIDIA G-SYNC

NVIDIA G-SYNC®

Koble e-sport-PC-en med GeForce til en NVIDIA® G-SYNC®-skjerm. Laget for konkurranser og gir en høy oppdateringsfrekvens på opptil 240 Hz og jevne bilder uten rifter. Med lynraske responstider og førsteklasses bildekvalitet vil du se konkurransebaserte spill på en helt ny måte.

GEFORCE EXPERIENCE

GEFORCE® EXPERIENCE

Ta opp og del videoer og skjermbilder, og strøm direkte med venner. Hold driverne dine oppdaterte, og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce® Experience™ kan du gjøre alt.

GAME READY-DRIVERE

GAME READY-DRIVERE

Få den høyeste ytelsen – og jevneste opplevelsen – som er mulig, fra det øyeblikket du begynner å spille.