• Ekte gamingmaskinerer vår kjernekompetanse
  • Ekte gamingutstyrSpesialutvalgt sortiment
  • Ekte supportfra maskinvarespesialister
  • Fete bonusgavermed utvalgte datamaskiner

Gamer Gavekort - Digitalt

Giv et gavekort til en du holder af
  • Gamer Gavekort - Digitalt
  • Gamer Gavekort - Digitalt
  • Gamer Gavekort - Digitalt

 (50 NOK - 10000 NOK)
 

Omgående levering

Beskrivelse

Kjøp det perfekte gavekort til tenåringen med et gavekort fra Shark Gaming. Både gutter og jenter digger å game, og det har den siste tiden blitt en konkurrent til vår nasjonalsport, om vi liker det eller ikke. Du kan selv se våre super fete hardware og gear/utstyr, det vil gjøre de fleste tenåringer elleville.


Står du på bar bunn med gaveidéer til en ung jente eller gutt som du vet liker gaming (og de er det altså mange av), har vi gavekort til tenåringen som gir stjerner i øynene. Da vi er Nordens største, mest anerkjente gaming side, vil mottakeren av gavekortet helt sikkert kunne finne hardware eller gear han/hun blir glad for.


Gavekort til konfirmasjonen


I dag har de unge nærmest alt og det kan være vanskelig å finne noe unikt de rent faktisk ønsker seg, og ikke vil bytte. Samtidig er pengegaver bare ikke superspennende å gi, men også ganske upersonlig og noe konfirmanten ikke nødvendigvis husker hvem de har fått gaven fra ved et kjøp.


Derfor er et gavekort til konfirmasjon en smart og utbredt løsning, hvor modtager får noe de vil bruke, og du som giver, gir noe som vil bli husket. Velger du et gavekort hos Shark Gaming vil du helt sikkert treffe spot on blant veldig mange unge mennesker, som vil bruke din gave hyppig, da gaming i dag er ekstremt populært i Norge.


Gavekort i digital form - skåner miljøet og har ingen leveringstid


Vi har valgt å lage våre gavekort i en digital utgave. Da folk er travle og ofte ute i siste øyeblikk, synes vi en digital variant gir god mening. Så risikerer man heller ikke å være for sent ute i forhold til frakt. Når de unge allikevel stadig vekk er på en digital plattform, er det lett og praktisk for mottakeren med et digitalt gavekort. Og så gjør det jo heller ikke noe, at vi samtidig skåner miljøet litt.
Du vil helt sikkert kunne glede mange unge og barnlige sjeler med muligheten for å få noe av det feteste hardware og gear på markedet hos Nordens største, anerkjente Gaming side, ved å gi et av våre gavekort til et familiemedlem eller en god venn/venninne.


Tilleggsinformasjon

Ekstern beskrivelse (URL) Nei
Specifications Widget Nei
Mobile product description Nei
Mobile product banner Nei
Product Top Section Nei
Product Series N/A
Varekode Shark Gaming Gavekort Email
Configuration label Nei
Delivery time Omgående levering
Lagerstatus color 0373fd
Demo product? Nei
Price Label Nei