Bærbare gamingmaskiner

Få en total skreddersydd gaming laptop med flimmerfri skjerm, 7.1 verdensklasse lyd og selvfølgelig et RGB gaming keyboard. Bygg en oppgraderingsklar gaming laptop med Nvidia GeForce grafikkort og med et super effektivt kjølesystem. Få 100 % frihet til å game hvor som helst, når som helst. 

 1. Cooler Master Notepal ERGOSTAND III Stander

  NOK 599
  På lager
 2. SharkGaming 8G15-60 V2 Laptop

  Intel Core i7-14700HX - 8p x 1.5/5.5GHz
  Nvidia GeForce RTX 4060 8GB
  16 GB DDR5 4800Mhz
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 18 999
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 3. SharkGaming 8G15-70 V2 Laptop

  Intel Core i7-14700HX - 8p x 2.1/5.5GHz
  Nvidia GeForce RTX 4070 8GB
  16 GB DDR5 4800Mhz
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  NOK 22 399 Fra NOK 20 399
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
  Gjelder d. 3/7/24 - 31/7/24
 4. SharkGaming 8G17-70 V2 Laptop

  Intel Core i9-14900HX - 8p x 2.2/5.8GHz
  Nvidia GeForce RTX 4070 8GB
  32 GB DDR5 4800Mhz
  2000 GB SSD M.2 NVMe
  17,3" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 24 299
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 5. SharkGaming 8G17-90 V2 Laptop

  Intel Core i9-14900HX - 8p x 1.6/5.4GHz
  Nvidia GeForce RTX 4090 16GB
  32 GB DDR5 5600Mhz
  2000 GB SSD M.2 NVMe
  17,3" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 40 599
  Produksjonstid: 1-3 virkedager

Custom gaming laptop

Shark Gaming tilbyr fantastiske muligheter for å skreddersy et monster av en gamer laptop som er fullstendig designet etter dine behov og ønsker. En bærbar PC kan erstatte den tradisjonelle stasjonære PC og fungerer dermed som en høytytende gaming maskin, som kan trekke gamernes foretrukne spill. Bygg din egen gaming-hai med den nyeste teknologi, ultraraske og spesialproduserte komponenter som er direkte tiltenkt gaming.

Mange gamere etterspør markedet etter flere unike tilpasningsmuligheter i jakten på å individualisere seg selv og deres gaming gear. Shark Gaming lar deg bygge din egen seriøse gaming laptop, som er:

 • Oppgraderingsklar
 • Med effektivt kjølesystem
 • Dedikert keyboard
 • Verdensklasse lydkort 7.1 SoundBlaster
 • Lynrask SSD
 • Og mye mer!

Kontakt oss endelig hvis du har spørsmål. Vi er super nerdete gaming spesialister og står mer enn klar til å hjelpe.

Ferdigbygget Gaming Laptop

Til deg som ikke vil konfigurere din bærbare PC selv, men i stedet leter etter en ferdigbygget gaming laptop med forhåndsdefinerte spesifikasjoner, så er våre gaming laptops fra MSI en lett og god løsning, hvor du får markedets beste performance til prisen. Her finner du ultra kraftfulle mobile gaming datamaskiner i alle prisklasser, som sikrer at du kan game hvor som helst.

Shark Gaming har ofte tilbud på gaming laptops hvor du kan gjøre en uhyggelig god handel. Hold øye med siden, så går du ikke glipp av ditt neste røverkjøp.

Er en gamer laptop like god som en stasjonær?

Én av de åpenlyse fordeler ved en bærbar gaming PC er mobiliteten. Den er derfor ytterst velegnet til den reisende gamer, som ikke vil gå på kompromiss med en maksimal yteevne. Pakk bare laptopen i ryggsekken og dra på dine foretrukne LAN parties - dagens overlegne teknologi gjør det mulig å transportere et beist av en gamingmaskin i en simpel laptop.

Det er en smakssak om man foretrekker en stasjonær PC eller en bærbar gaming computer. Ofte vil det være noen praktiske fordeler ved å ha en dedikert spillestasjon hvor du har samlet alt av ditt gear som keyboard, mus, hodetelefoner, en komfortabel gamingstol mv.

Er du studerende eller jobber i tunge grafikkprogrammer som for eksempel Photoshop og Illustrator, kan du altså her slå to fluer i ett smekk - Vi garanterer at din gaming laptop lett kan trekke hele pakka.

Skreddersydde bærbar pc fra Shark Gaming

Shark Gaming tilbyr fantastiske muligheter for å skreddersy din egen bærbare gaming PC, som er fullstendig designet etter dine behov og ønsker. Med den nyeste teknologien og spesialproduserte komponenter som er direkte tiltenkt gaming, kan du bygge din egen seriøse gaming-hai. En bærbar gaming PC kan erstatte den tradisjonelle stasjonære PC og fungerer dermed som en høytytende gaming maskin som kan trekke gamernes foretrukne spill.

Mange gamere etterspør flere unike tilpasningsmuligheter i jakten på å individualisere seg selv og deres gaming gear. Shark Gaming lar deg bygge din egen seriøse bærbare gaming PC med ultraraske og spesialproduserte komponenter, som er direkte tiltenkt gaming. Du kan skreddersy din egen bærbare gaming PC, som er oppgraderingsklar, har effektivt kjølesystem, dedikert keyboard, verdensklasse lydkort 7.1 SoundBlaster, lynrask SSD og mye mer.

En gaming PC bærbar er en ideell løsning for gamere som ønsker å ha tilgang til høytytende gaming uansett hvor de er. Det er ikke nødvendig å være hjemme for å nyte spillopplevelsen - en bærbar gaming PC lar deg ta med deg gamingen på farten. Bærbare gaming PC-er kan ha like høy yteevne som en stasjonær PC, men samtidig gi deg fleksibiliteten til å spille uansett hvor du er.

Vi forstår at det kan være utfordrende å velge de riktige komponentene når du skal skreddersy din egen bærbare gaming PC. Derfor har vi satt sammen en rekke forhåndsdefinerte byggepakker som er utformet for å møte forskjellige behov og budsjetter. Vi har også en erfaren kundeservice som kan hjelpe deg med å finne de riktige komponentene og sørge for at du får den optimale opplevelsen.

Er en bærbar PC like god som en stasjonær PC?

En bærbar gaming PC kan gi deg like god ytelse som en stasjonær PC, men samtidig gi deg friheten til å spille uansett hvor du er. Moderne bærbare gaming PC-er er utstyrt med kraftige prosessorer og dedikerte grafikkort som kan håndtere selv de mest krevende spillene. De har også rask lagring og lynraskt minne, noe som gir deg en jevn og sømløs spillopplevelse.

Selv om en stasjonær PC kan gi deg mer mulighet til å tilpasse og oppgradere maskinvaren, har bærbare gaming PC-er også muligheter for oppgradering og tilpasning. Mange av dagens bærbare gaming PC-er har enkelt tilgjengelige komponenter som kan byttes ut, for eksempel RAM og lagringsenheter. Noen av våre bærbare gaming PC-er er også spesielt utformet for enkel oppgradering, med utskiftbare grafikkort og prosessorer.

En annen fordel med en bærbar gaming PC er at den tar opp mindre plass enn en stasjonær PC. Hvis du bor på en liten plass eller ikke har plass til en dedikert spillestasjon, kan en bærbar gaming PC være det beste alternativet for deg. Den tar også mindre strøm og har dermed mindre påvirkning på strømregningen.

Våre bærbare gaming PC-er er utstyrt med effektive kjølesystemer som sikrer at komponentene holder seg avkjølt under lange spilløkter. De har også dedikerte tastaturer med bakgrunnsbelysning og høykvalitets lydkort som gir deg en fantastisk spillopplevelse. De er også svært brukervennlige og enkle å ta med seg, uansett hvor du skal.

I tillegg til å være kraftige og allsidige, er bærbare gaming PC-er også designet med stil og estetikk i tankene. Vi tilbyr et bredt utvalg av design og farger som passer til enhver persons personlige stil.

En bærbar gaming PC kan gi deg like god ytelse som en stasjonær PC, samtidig som den gir deg friheten til å spille uansett hvor du er. Våre bærbare gaming PC-er er utstyrt med kraftige komponenter og dedikerte grafikkort, og har muligheter for oppgradering og tilpasning.

De er også utformet med effektive kjølesystemer, dedikerte tastaturer og høykvalitets lydkort for å gi deg den beste spillopplevelsen. Kontakt oss gjerne for å finne den beste bærbare gaming PC-en for deg, og opplev friheten og kraften til å spille uansett hvor du er.

Gaming-PC guide

Hvis du er i tvil om hvilke datamaskiner du skal velge og hvor mye de populære spillene krever, ikke bekymre deg!

Vi har satt sammen de mest populære spillene og våre anbefalte datamaskiner for ethvert budsjett.

Velg ditt spill
Gaming-PC guide

Trenger du hjelp?

TelefonRing oss på +45 77 34 27 76 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.
Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.


Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

Butikk


Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.


Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00
Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!