Bærbare gamingmaskiner

Få en total skreddersydd gaming laptop med flimmerfri skjerm, 7.1 verdensklasse lyd og selvfølgelig et RGB gaming keyboard. Bygg en oppgraderingsklar gaming laptop med Nvidia GeForce grafikkort og med et super effektivt kjølesystem. Få 100 % frihet til å game hvor som helst, når som helst.

Custom gaming laptop

Shark Gaming tilbyr fantastiske muligheter for å skreddersy et monster av en gamer laptop som er fullstendig designet etter dine behov og ønsker. En bærbar PC kan erstatte den tradisjonelle stasjonære PC og fungerer dermed som en høytytende gaming maskin, som kan trekke gamernes foretrukne spill. Bygg din egen gaming-hai med den nyeste teknologi, ultraraske og spesialproduserte komponenter som er direkte tiltenkt gaming.

Mange gamere etterspør markedet etter flere unike tilpasningsmuligheter i jakten på å individualisere seg selv og deres gaming gear. Shark Gaming lar deg bygge din egen seriøse gaming laptop, som er:

  • Oppgraderingsklar
  • Med effektivt kjølesystem
  • Dedikert keyboard
  • Verdensklasse lydkort 7.1 SoundBlaster
  • Lynrask SSD
  • Og mye mer!

Kontakt oss endelig hvis du har spørsmål. Vi er super nerdete gaming spesialister og står mer enn klar til å hjelpe.

Ferdigbygget Gaming Laptop

Til deg som ikke vil konfigurere din bærbare PC selv, men i stedet leter etter en ferdigbygget gaming laptop med forhåndsdefinerte spesifikasjoner, så er våre gaming laptops fra MSI og Asus en lett og god løsning, hvor du får markedets beste performance til prisen. Her finner du ultra kraftfulle mobile gaming datamaskiner i alle prisklasser, som sikrer at du kan game hvor som helst.

Shark Gaming har ofte tilbud på gaming laptops hvor du kan gjøre en uhyggelig god handel. Hold øye med siden, så går du ikke glipp av ditt neste røverkjøp.

Er en gamer laptop like god som en stasjonær?

Én av de åpenlyse fordeler ved en bærbar gaming PC er mobiliteten. Den er derfor ytterst velegnet til den reisende gamer, som ikke vil gå på kompromiss med en maksimal yteevne. Pakk bare laptopen i ryggsekken og dra på dine foretrukne LAN parties - dagens overlegne teknologi gjør det mulig å transportere et beist av en gamingmaskin i en simpel laptop.

Det er en smakssak om man foretrekker en stasjonær PC eller en bærbar gaming computer. Ofte vil det være noen praktiske fordeler ved å ha en dedikert spillestasjon hvor du har samlet alt av ditt gear som keyboard, mus, hodetelefoner, en komfortabel gamingstol mv.

Er du studerende eller jobber i tunge grafikkprogrammer som for eksempel Photoshop og Illustrator, kan du altså her slå to fluer i ett smekk - Vi garanterer at din gaming laptop lett kan trekke hele pakka.

Gaming-PC guide

Hvis du er i tvil om hvilke datamaskiner du skal velge og hvor mye de populære spillene krever, ikke bekymre deg!

Vi har satt sammen de mest populære spillene og våre anbefalte datamaskiner for ethvert budsjett.

Velg ditt spill
Gaming-PC guide

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +45 77342776 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00