Hvem er SharkGaming?

Ytelse og support – drevet av eksperter

SharkGaming Systems ble startet av Mikael Taipalus i 2009 og har siden den gang vært leverandør av de beste gamingsystemene. Filosofien er å levere den beste teknologien som finnes, kombinert med solid support. SharkGaming drives av en pasjon for datamaskiner og spill, noe som også er tydelig i alle bedriftens prosesser. Vi har fingeren på pulsen, selv om det betyr at halvparten av de ansatte mister fokuset når ny maskinvare kommer på lager. Men det er også det som gjør at vi elsker å gå på jobb hver dag. Vi produserer noen av de heftigste systemene på markedet og arbeider konstant for å flytte grensene for ytelse til glede for kundene våre. Vi er drevet av ambisjonen om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, og det tyder på at vi har lykkes med det. I alle fall har SharkGaming gått fra å være et lite «leilighetsprosjekt» til å bli et selskap med 20 ansatte og med et hovedkontor på 850 kvadratmeter. Våre ansatte er alle eksperter på forskjellige områder.Vi utvider kompetansene våre kreativt og flittig, og vi er med hver gang det kommer ny og spennende teknologi på markedet. «Alle maskinene vi setter sammen blir skapt fordi vi ønsker å utfordre gamingverden. Vi gjør det vi gjør fordi vi våger å tenke nytt og annerledes, vi forandrer ønsker og behov ved å skape produkter i ny og flott design. Med brukervennlige systemer med den aller høyeste ytelsen som finnes, skaper vi verdens beste gamingmaskiner».
– Daniel Gerhardt, Adm. direktør

Visjon: «Din ledende gamingpartner»

Vår visjon er å tilby den ultimate gamingopplevelsen gjennom håndplukkede gamingprodukter som er basert på et godt konsept og som har en unik design. I en synergi mellom vår enorme kunnskap om gamingprodukter og med slagordet «Maximize Your Potential» streber vi etter å skape et unikt produkt og en unik og innovativ opplevelse for forbedrer gamerens sanne potensial og dermed øke den totale spilleopplevelsen og den individuelle spillerens prestasjonsnivå.

Mål: «Din foretrukne leverandør av gamingsystemer i Norden»

SharkGaming er et varemerke om hører til blant alle gamere i Norden, og derfor skal vi også tilby våre produkter og tjenester til alle Nordens gamere. Vi ønsker å bli gamerens beste venn ved å strebe etter høyeste mulig servicenivå og brukervennlighet. Målet til SharkGaming er å være en fast partner for nordiske gamere. Dette inkluderer LAN-parties, e-sport, nyheter, YouTubers m. m. som alle skal støtte gamingbransjen til glede for brukerne.

Samfunnsansvar: La oss sammen skape en bedre verden for gamerne

SharkGaming Systems vil ta ansvar for det samfunnet vi lever i og være sterke på en rekke områder som er viktige for kundene våre, blant annet:
  • Støtte til utsatte unge
  • Fokus på gaming som er verktøy for unge med atferdsproblemer, blant annet unge med symptomer på AHDH, asperger og autisme.
  • Støtte til lokale gamingarrangementer / lokal e-sport

Våre partnere

SharkGaming er en av de mest innovative og suksessfylte systembyggerne i gamingbransjen. Du kan skreddersy PC-en din med de beste komponentene som deretter blir montert av utvalgte eksperter på PC-bygging. Du får de samme mulighetene som når du bygger selv. Vi gjør bare arbeidet for deg.
Daniel Gerhardt
CEO

Daniel er den unge direktøren med mange drømmer som aldri kan bli for store.

Med en smil om munnen leder han sine ansatte og forsøker hele tiden å være med på alt som skjer i Shark Gaming.

Christian Jensen
Regnskapssjef

Christian har et fast tak om økonomien, og han setter sitt preg på alle avdelingene som er hans sparringspartnere.

Jan Sereth Larsen
CTO

Favourite Game: Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Eduardo Luna
Head of Customer Dept.

Favourite games: CSGO, WOW, Destiny 2, POE

Rasmus Hansen
Head of Production

Rasmus startet i ganske vanlig praksis hos Shark Gaming, men viste seg raskt som en supereffektiv systembygger. Han har på ingen måte mistet gnisten for maskinvare og monterer fortsatt hver eneste PC med samme motivasjonsnivå som i starten. Han er også kjent for å bytte spilltitler like ofte som underbukser – det finnes med andre ord ikke et PC-spill han ikke har prøvd.

Walter Chang
Head of Business

Matthew Warren
Purchaser

Favourite Game: Path of Exile

Adam Sund
Community Manager & Content Creator

Favourite game: Baldur's Gate 2

Mathias Manders-Gløet
Administrator

Favourite Game: Path of Exile

Artur Fidelus
Full Stack Developer

Favourite Games: WoW, Diablo, LoL

Daniel Pedersen
Account Manager

Brian Jørgensen
Senior Graphic Designer

Brian er den fødte grafiker. Siden begynnelsen av 2011 har han brukt sine unike evner til å vise hvordan firmaet kan uttrykke seg grafisk på mange nye måter.

Yining L.
RMA

Casper J.
IT and Customer Support

Favorite Game: Diablo II: Lord of Destruction

Oliver P.
Support & RMA

Favourite Games: WOW & Battlefield

Emil H.
Support

Favorite games: LoL, WOW & Terraria

Aura H.
Support

Thomas Jerslund
IT & Production

Thomas er spesialist på servere og passer derfor perfekt som ansvarlig for installering, test, klargjøring og andre avsluttende prosedyrer før maskinene er klare til henting/frakting.

Mikkel M.
QA & Production

Filip Bregnhøj
Production

Rafal S.
Production

Henrik Holm
Production

Favorite game: Destiny 2

Patrick Borregaard
Production

Favorite game: World of Warcraft

Nader Ramadan
Production

Frederik Wøhliche
Production

Gabriel Sunca
Production

Christian Sørensen
Production

Marek Pietrzak
Production

Lasse Secher
Production

Tymur Basil
Production

Adrian K. Nielsen
Production

Gustav Gudmandsen
Production

Frederik Mikkelsen
Production

Maurice Nyakone
Production

Rasmus Lau Mortensen
Production

Maik Petersen
Production

Rasmus Viking Andersen
Warehouse & Logistics

Casper Christensen
Warehouse & Logistics

Jimmi Sørensen
Warehouse & Logistics

Sheraz
Facility Maintenance

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!