• Ekte gamingmaskinerer vår kjernekompetanse
  • Ekte gamingutstyrSpesialutvalgt sortiment
  • Ekte supportfra maskinvarespesialister
  • Fete bonusgavermed utvalgte datamaskiner

Hvem er Shark Gaming?

Ytelse og support – drevet av eksperter

Shark Gaming Systems ble startet av Mikael Taipalus i 2009 og har siden den gang vært leverandør av de beste gamingsystemene. Filosofien er å levere den beste teknologien som finnes, kombinert med solid support.

Shark Gaming drives av en pasjon for datamaskiner og spill, noe som også er tydelig i alle bedriftens prosesser. Vi har fingeren på pulsen, selv om det betyr at halvparten av de ansatte mister fokuset når ny maskinvare kommer på lager. Men det er også det som gjør at vi elsker å gå på jobb hver dag.

Vi produserer noen av de heftigste systemene på markedet og arbeider konstant for å flytte grensene for ytelse til glede for kundene våre. Vi er drevet av ambisjonen om å gi kundene den aller beste gamingopplevelsen, og det tyder på at vi har lykkes med det. I alle fall har Shark Gaming gått fra å være et lite «leilighetsprosjekt» til å bli et selskap med 20 ansatte og med et hovedkontor på 850 kvadratmeter.

Våre ansatte er alle eksperter på forskjellige områder.Vi utvider kompetansene våre kreativt og flittig, og vi er med hver gang det kommer ny og spennende teknologi på markedet.

«Alle maskinene vi setter sammen blir skapt fordi vi ønsker å utfordre gamingverden. Vi gjør det vi gjør fordi vi våger å tenke nytt og annerledes, vi forandrer ønsker og behov ved å skape produkter i ny og flott design. Med brukervennlige systemer med den aller høyeste ytelsen som finnes, skaper vi verdens beste gamingmaskiner».
– Daniel Gerhardt, Adm. direktør

Visjon: «Din ledende gamingpartner»

Vår visjon er å tilby den ultimate gamingopplevelsen gjennom håndplukkede gamingprodukter som er basert på et godt konsept og som har en unik design.

I en synergi mellom vår enorme kunnskap om gamingprodukter og med slagordet «Maximize Your Potential» streber vi etter å skape et unikt produkt og en unik og innovativ opplevelse for forbedrer gamerens sanne potensial og dermed øke den totale spilleopplevelsen og den individuelle spillerens prestasjonsnivå.

Mål: «Din foretrukne leverandør av gamingsystemer i Norden»

Shark Gaming er et varemerke om hører til blant alle gamere i Norden, og derfor skal vi også tilby våre produkter og tjenester til alle Nordens gamere.

Vi ønsker å bli gamerens beste venn ved å strebe etter høyeste mulig servicenivå og brukervennlighet.

Målet til Shark Gaming er å være en fast partner for nordiske gamere. Dette inkluderer LAN-parties, e-sport, nyheter, YouTubers m. m. som alle skal støtte gamingbransjen til glede for brukerne.

Samfunnsansvar: La oss sammen skape en bedre verden for gamerne

Shark Gaming Systems vil ta ansvar for det samfunnet vi lever i og være sterke på en rekke områder som er viktige for kundene våre, blant annet:

  • Kostveiledning til gamere
  • Veiledning om disponering av spilletid
  • Avhengighetsinformasjon
  • Støtte til utsatte unge
  • Fokus på gaming som er verktøy for unge med atferdsproblemer, blant annet unge med symptomer på AHDH, asperger og autisme.
  • Støtte til lokale gamingarrangementer / lokal e-sport

Våre partnere

Shark Gaming er en av de mest innovative og suksessfylte systembyggerne i gamingbransjen. Du kan skreddersy PC-en din med de beste komponentene som deretter blir montert av utvalgte eksperter på PC-bygging.

Du får de samme mulighetene som når du bygger selv.

Vi gjør bare arbeidet for deg.

Med over 50 000 fornøyde kunder og et salg på mer enn 400 mill. kr, kan Shark Gaming kalle seg for Danmarks ledende gamingforhandler.

Daniel Gerhardt
Adm. Direktør

Daniel er den unge direktøren med mange drømmer som aldri kan bli for store.

Med en smil om munnen leder han sine ansatte og forsøker hele tiden å være med på alt som skjer i Shark Gaming.

Christian Jensen
Økonomisjef

Christian har et fast tak om økonomien, og han setter sitt preg på alle avdelingene som er hans sparringspartnere.

Claus Rønn Valentin
Innkjøper

Claus er blant annet ansvarlig for oppsettet av datamaskinene i vårt backendsystem. Han arbeider også med å fornye produktsortimentet vårt.

Jan Sereth Larsen
CTO

-

Nick Sander Boas
Butikschef

-

Mads Høegh Persson
Key Account Manager

Til daglig arbeider Mads med B2B-relasjoner og ansvarer for salg, merkevaresamarbeid og utvikling.

Frederik Bülow
Marketingschef

-

Mikael Taipalus
Brand Manager

Mikael er stifteren av Shark Gaming. Han startet firmaet i sin egen leilighet i 2009. I dag fokuserer han på å utvikle varemerket og konseptet bak Shark Gaming.

Henrik Westman
Branding Manager

-

Brian Jørgensen
Grafiker og webutvikler

Brian er den fødte grafiker. Siden begynnelsen av 2011 har han brukt sine unike evner til å vise hvordan firmaet kan uttrykke seg grafisk på mange nye måter.

Matthew Warren
Administration

-

Katja Eriksen
Kundechef

-

Isak Gustafson
Kundesupport

-

Rafal Stankiewcz
Kundesupport

-

Stefanos Alexandridis
Kundesupport

-

Kevin Johansen
Kundesupport

-

Lukas Klink
Support elev

-

Emil Hemmingsen
Support elev

-

Eduardo Luna
Reklamationstekniker

-

Mikkel Malik
Reklamationstekniker

-

Mathias Hemmingsen
Reklamationstekniker

-

Rasmus Hansen
Produksjonssjef

Rasmus startet i ganske vanlig praksis hos Shark Gaming, men viste seg raskt som en supereffektiv systembygger. Han har på ingen måte mistet gnisten for maskinvare og monterer fortsatt hver eneste PC med samme motivasjonsnivå som i starten. Han er også kjent for å bytte spilltitler like ofte som underbukser – det finnes med andre ord ikke et PC-spill han ikke har prøvd.

Thomas Jerslund
Produksjonstekniker

Thomas er spesialist på servere og passer derfor perfekt som ansvarlig for installering, test, klargjøring og andre avsluttende prosedyrer før maskinene er klare til henting/frakting.

Filip Bregnhøj
Produksjonstekniker

-

Henrik Holm
Produksjonstekniker

-

Patrick Borregaard
Produksjonstekniker

-

Yining Li
Produksjonstekniker

-

Frank Henning Springby
Produksjonstekniker

-

Nikolaj Kermann
Produksjonstekniker

-

Nikolaj Dyrholm
Produksjonstekniker

-

Jonas Bastholm
Produktionstekniker

-

Casper Rafn
Produktionstekniker

-

Casper Rosengaard
Produktionstekniker

-

Rasmus Nielsen
Produktionstekniker

-

Rasmus Viking Andersen
Lager- og logistikkmedarbeider

Rasmus arbeider i produksjonen. Han arbeider best iført hettegenseren sin i helt mørklagte rom. Han er også en supereffektiv systembygger og har opparbeidet seg en del erfaring.

Alexander Mathiesen
Logistikmedarbejder

-