KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven

Sharkpedia

3 artikler

Sortert: Synkende
per side
  • 21.04.2021 14.18
  • Mathias Manders-Gløet

OLD vs NEW cases

I denne måneds bloggpost tar vi for oss temaet casemodding. Du undrer deg kanskje over hvorfor vi så gjør det, når din computer hardware jo ikke får en performance-boost av dette, og derfor i prinsippet kan være likegyldig for selve spillopplevelsen på skjermen.

Allikevel tar vi et dykk ned i temaet, fordi vi her hos Shark Gaming er elleville med et stylet gamer setup, og så har casemodding rent faktisk vært et must for hardcore gamere i flere tiår. Vi tar deg med på reisen fra det glade nittitall og frem til i dag, og forhåpentlig vil vår lidenskap og forkjærlighet for casemodding smitte av på deg, hvis du ikke allerede i forveien har blitt hektet på å ha stilig RGB-hardware og utstyr til din gamer pc.

Les mer
  • 21.04.2021 13.18
  • Mathias Manders-Gløet

I dag er stream av gaming blitt ekstremt utbredt her hjemme i Norge, såvel som i utlandet. Særlig Twitch er blitt kjent blant norske gamere, men også Youtube blir brukt flittig til å streame gaming live, og det er flere upcommings.

Streaming av online-spill er både for de profesjonelle, hvor man som lidenskapelig interessert innenfor et spill, kan se de aller mest talentfulle utfolde seg i heseblesende dueller om store pengepremier og plasseringer på verdens ranglisten. Men streaming er i særdeleshet også for de som bare synes det er morsomt å dele, interagere eller fremvise deres utvikling i deres favorittspill med både nye og gamle venner.

Derfor vil vi gjerne gi deg en guide til hvordan du kan komme godt i gang med å streame på det nivået det nå måtte passe til hvor du er på nåværende tidspunkt. Husk på at selv de profesjonelle e-sportsutøvere har startet med å game på hobbyplan

Les mer
  • 21.04.2021 13.11
  • Mathias Manders-Gløet

Gamer slang er gradvis blitt noe mange av oss benytter på daglig basis, men har du noengang opplevd utfordringer med at dine foreldre, venner eller bekjente rett og slett bare ikke forstår hva du sier, og for dem høres det ut som om du snakker et helt annet språk?

Ta det med ro, vi har laget en guide som både er god til nykommerne i gamerverdenen (velkommen!), men også så du på en pedagogisk (og morsom) måte kan fortelle dine foreldre hva de forskjellige ord betyr, på et språk som de forstår.
Har du selv flere forslag eller mangler det viktige uttrykk, så hører vi gjerne fra dig slik at vi kan optimere listen vår.

Les mer

3 artikler

Sortert: Synkende
per side