Sharkpedia Spillblogg

Guide: Gamerstol

Guide: Gaming stol

Leter du etter en gaming stol, men ikke sikker på hva du skal se etter?

Med denne guiden til den rette gamerstol gir vi deg en rask innføring i hva som er viktigst å huske på når du skal investere i en ny stol til gamerutstyret ditt

Se mer her

The Merge og fallende GPU-priser

The Merge og fallende GPU-priser

Ethereum-nettverket har gjennomgått The Merge, noe som gjør crypto-mining ulønnsomt for mange. Hvordan vil det påvirke GPU-prisene i fremtiden?

Se mer her

Ryzen 7000 er på vei

Ryzen 7000

AMD annonserte i slutten av august at fire nye Ryzen desktop CPUer kommer i 2022. Les hva vi vet om dem så langt.

Se mer her

Hvorfor kjører ikke RAM alltid på max hastighet?

Hvis RAM-en din ikke kjører på maksimal hastighet, kan det være flere årsaker til dette. Les med nedenfor, hvor vi gjennomgår de mulige forklaringene - og forteller deg hvordan du går frem.

Se mer her

Hvilket gamingoppsett passer best for dig?

Å investere i et spilleroppsett er en betydelig investering. Derfor er det viktig at du finner et spilleroppsett som passer ditt budsjett og dine behov! Vi har derfor funnet tre eksempler på hvilket gamer-oppsett som vil passe deg best.

Se mer her

Fallgruvene ved å kjøpe et brukt grafikkort

brukt grafikkort

Vi har nå endelig nådd et punkt hvor kryptomining blir mindre og mindre lønnsomt, så brukte grafikkort selges med større stil enn noen gang før. Vurderer du å kjøpe et brukt grafikkort, så er det lurt å sette seg inn i hva du må være oppmerksom på.

Se mer her

DDR5 RAM - Hva er nytt?

DDR5 RAMDDR5 er ikke bare hurtigere enn den forrige generasjonen. Klarer du å forestille deg hva den nye RAM kan by på? Eller hvordan RAM i det hele tatt fungerer? Les mer og bli klokere her:

Se mer her

Guide: Gaming headset

Guide: Gaming headsetI denne guiden ser vi nærmere på hva et headset skal kunne gjøre, og hva de forskjellige spesifikasjonene betyr. Vi ser på mikrofontyper, materialer, komfort, lydkvalitet, ekte vs. virtuell surroundlyd, åpne vs. lukkede headset og impedans.

Se mer her

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!