KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven

SSD Harddisk / HDD

Ved å enten investere i en HDD eller SSD harddisk får du mer plass i datamaskinen din - til videoer, musikk, spill osv. Finn modeller som både fungerer som en intern og ekstern harddisk. Vi selger blant annet SSD - den perfekte harddisken for den erfarne gamer.

Forskjellen mellom en HDD og SSD harddisk

HDD (Hard Disk Drive) anbefales til lagring når du ønsker å lagre mye TB-data. HDD er den tradisjonelle harddisken som fungerer best for individuelle filer. Den er perfekt for å sikkerhetskopiere fotoalbumer og annet som du gjerne vil lagre over lengre tid.

SSD (Solid State Drive) er for ivrige datamaskin-brukere som ikke vil gå på kompromiss med rask hastighet, stor kapasitet og minst en stabilitet man kan stole på. SSD harddisken er en nyere form for harddisk enn HHD og den lagrer bare data i digital form. Man kan sammenligne teknologien med USB-nøkler og minnekort. Effektiviteten er høy ved SSD som kan håndtere mange filer samtidig.


Ofte har noen datamaskiner begge harddiskene installert, der de tunge programmene ligger på SSD-en, og de lettere filene som videoer, musikk og lignende ligger på HDD-en.

Bør jeg velge SSD eller HDD?

Det avhenger av dine behov. Hvis du bruker datamaskinen ofte og holder på med flere filer samtidig - bør du uten tvil velge en SSD harddisk. Hvis du bruker plassen til filer som bilder og lignende som ikke nødvendigvis krever mye GB, vil en HDD være tilstrekkelig. Hvis du synes det er vanskelig å velge, her er det noen tips:

Hvis du går etter pris, vil du oppdage at HDD er billigere enn SSD.
Hastigheten på en SSD er raskere enn på HDD. Denne hastighetsforskjellen opplever du allerede når du trykker på ‘send-knappen’ og starter datamaskinen. Du vil også oppleve dette når du åpner programmer og overfører filer.
HDD har også en tendens til å lage mer lyd, mens SSD lager ingen lyd.

Hvis du skal gå all-in, bør du også investere i et godt grafikkort som gir deg en ultimat spillopplevelse.

Finn både Samsung SSD og Kingston SSD

I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av en rekke forskjellige harddisker som treffer markedet akkurat nå.

Noen av de populære i sortimentet er Samsungs SSD-produkter som har en kapasitet fra 250 GB til 1 TB, eller en Kingston SSD som også har en kapasitet helt opp til 1 TB.

Du finner uten tvil en harddisk som passer dine behov og ønsker, her hos Shark Gaming. Ellers er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte HDD eller SSD harddisken.

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00