Gaming stol

En kvalitets stol til Gaming er et must for deg som gamer, så du kan yte best mulig over lang tid. Kanskje har du behov for en gamer stol med avtakbar nakkepute, fleksibel ryggstøtte og justerbar armlen. Dette gir økt komfort & spillopplevelse.

Gamer stol som kan innstilles til din kropp og holdning

Hvis du bruker mange timer bak dataskjermen, så er det viktig at du også tenker på at du har den rette gamer stol i hus, som kan justeres etter behov. Ved å kjøpe en god stol, så er du sikker på at du ikke får unødvendig vondt i kroppen på grunn av de mange timene sittende på en gaming stol. Gaming er en stillesittende sport, og det er viktig at du tar dette seriøst, så du kan opptre best mulig over lang tid. Våre gamer kontorstoler hos Shark Gaming er utviklet med utgangspunkt i at du kommer til å bruke mange sammenhengende timer i stolen, hvilket avspeiler vårt utvalg av stoler. Den kan innstilles til kroppen og holdningen din, samt kommer ofte med en nakkepute, samt justerbart armlene. Gamer kontorstolene er utviklet med avtagbar nakkestøtte pute og med et komfortabelt rygglen - la deg inspirere her på siden.

Forskjellen på en gaming stol og en kontorstol?

En god gaming stol skal ha en rekke ekstra funksjonaliteter som du ikke finner i en normal kontorstol. Mange av de elementene som du ser i en gamer stol er utviklet med inspirasjon fra setene i sportsbiler som på samme måte har bruk for et robust og komfortabelt sete. Gamer stolene er utviklet til å støtte ryggen, nakken og armene og alt etter hvilken type stol du velger, vil disse tingene oftest være justerbare som standard. På de litt bedre luksusutgavene vil det ofte være løse puter som du kan ta av og på alt etter behov. Designet er i den grad også annerledes enn for en tradisjonell kontorstol da stolene til gaming oftest kommer i kule farger og stilige designs som bare oser fart og spenning.

Enhver gamer vet hvordan timene kan fly ubegrenset av sted og du kommer raskt til å tilbringe mange timer i gamerstolen din foran skjermen. For å unngå problemer i ledd, nakke, rygg og skuldre er det viktig at du prioriterer en god stol som en del av ditt gaming gear. Gaming er en ganske stillesittende sport og du bør derfor være obs på å forebygge smerter så du kan beholde en god performance både innenfor og utenfor spillet. Hvis du bruker mye tid foran skjermen vil det derfor alltid være anbefalelsesverdig å se på gamer stoler fremfor normale kontorstoler så du passer godt på din egen helse.

Du bør vurdere følgende punkter:

Brukervekt Materiale Funksjoner Pris Merker

Valg av den rette gaming stol for deg

Du skal først og fremst ha en stol som matcher din høyde og vekt hvilket er et element mange overser. Undersøk stolens maksimale vekt så du får én som passer deg. Er du på utkikk etter en gamer stol til ditt barn, finnes det gamer stoler til barn men tilbudet er dessverre ganske begrenset. Materialet som stolen består av er også noe du med fordel kan vurdere og tenke over. Hvis du for eksempel har tendens til å svette mye, kan en stol med “mesh materiale” være en fordel da det er pustende. Dog foretrekker de fleste en gaming stol med PU lær da dette er super komfortabelt, lett å rengjøre og ser stilig ut. Det er også mulig å få en kombinasjon av begge materialtyper.

Før du investerer i en ny gaming stol bør du vurdere hvilke funksjonaliteter du ønsker. Når du øker komforten øker du også din spillopplevelse. Først og fremst bør din stol ha gode hjul så du lett kan plassere deg hvor du vil foran skjermen uten å være forstyrret av hjul som ikke beveger seg ordentligt. Utover dette bør du sikre deg at stolen er utstyrt med høydejustering, hvilket er viktig så du kan sitte med en korrekt holdning. Dette har de fleste gamer stole dog som standard. Til sist kommer spørsmålet om rygglen, puter og armlene. Her kan det variere for den enkelte hva man synes er nødvendig eller bare er en kul feature. Vil du gjerne kunne lene deg tilbake med vippbart rygglen? Og har du behov for å justere armlenet? Noen gamer stoler har puter inkludert til rygg- og nakkestøtte. Det kan være en veldig god idé hvis du gamer mange timer av gangen.

Vi håper du har blitt klokere på hva din gaming stol bør kunne, og skulle du enda sitte med spørsmål er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte oss til en snakk om gaming gear. Vi elsker å snakke om alt som har med gaming å gjøre!

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +45 77342776 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00