Gaming stol

Få maksimal komfort og en ergonomisk riktig posisjon mens du gamer med de beste gamerstolene fra SharkGaming. Riktig posisjon er ikke bare med på å gi deg en god base å jage de ultimate gamingopplevelsene fra – den er også med på å sikre helsen din i det lange løp.

  1. Shark Vortex gaming stol

    NOK 3 099
  2. Shark Gaming Gear Bundle

    NOK 9 699 Fra NOK 8 199
    Sendes innen 1-2 virkedager

Få bedre gamingoplevelser i en gamerstol

Gamerstolen er et ofte oversett møbel på gamers repertoar. Og det er kanskje forståelig nok, hvis du bare raskt kaster noen tanker i den retningen. En gamerstol bidrar ikke direkte til maskinens ytelse, eller til manges forestillinger om den ultimate gamingopplevelsen. Stolen gir ikke ekstra juice eller strøm til maskinen. Den gjør ikke skjermen vakrere og du får ikke raskere reaksjoner.

Men hvordan kan egentlig en gamerstol gjøre en forskjell for deg?

Ja, du må først og fremst finne forskjellen i den generelle gamingopplevelsen. Her gjør komforten til en gamerstol en forskjell, noe som er betydelig. For selv om du fort kan bli helt oppslukt av dramatikken når du kaster deg inn i en motvind av stål og flygende prosjektiler for å tvinge motstanderne i kne (forståelig nok!), er din trygge base heldigvis alltid hjemme foran skjermen . I stolen din. Og har du først prøvd å investere i en skikkelig gamerstol, så vet du også hvor stor forskjell og glede det utgjør i totalopplevelsen.

Så: Hvis du ikke har en gamerstol, så bør du allerede nå vurdere om det ikke er på tide å investere i en.

 

En ergonomisk gamerstol sikrer helsen din

I tillegg til komforten som gamerstolen gir, bidrar den også med noe annet viktig for deg: bedre helse. En gamerstol utgjør selvfølgelig ikke en mirakelkur mot noe som helst. Men når du tenker på hvor mange timer om dagen du allerede setter deg ned, vil ikke ekstra timer i en vanlig kontorstol gjøre mye godt for holdningen og ryggmuskulaturen.

Det er gjort mange studier over tid som dokumenterer våre dårlige sittevaner. Vi sitter rett og slett for mye. Og sittestillingen tvinger kroppen inn i en stilling som over lang tid kan være destruktivt ødeleggende for holdningen din og de av musklene dine som må sørge for å holde deg skikkelig oppreist når du reiser deg.

I all den tiden du gamer, må kroppen din finne støtte fra stolen – og uansett hvor mye du har det, glemmer du tid og rom i kampens konstante hete. En ergonomisk gamerstol fra SharkGaming sørger for god støtte for hele kroppen din. I tillegg opprettholder du en riktig og sunn holdning – hele veien gjennom gamingen din.

Faktisk er det ikke bare i den virkelige verden god fysisk helse kommer deg til gode. I det siste har det også vært økt fokus på effekten av fysisk helse på gamernes ytelse ved levering av hodeskudd og lignende. Akkurat som med andre disipliner, når du gamer, kan du også dra nytte av en kropp som er godt smurt, vedlikeholdt og sunn. Se for eksempel på de profesjonelle gamernes program og treningsrutiner som inkluderer fysisk trening og vedlikehold av kroppen. Det vitner om en direkte sammenheng mellom din fysiske helse og ditt tempo, din reaksjonsevne og din utholdenhet. Dersom gamingstolen kan sikre deg bedre helse, så er det også stor mulighet for at det kan omsettes til bedre ytelse i gaminguniversene.

 

SharkGaming gamerstoler tilpasser seg kroppen din og gir en god holdning

Blant våre gamingstoler finner du flere som kan tilpasses enhver tenkelig parameter. De kan justeres i høyden. De kan legges ned og er fortsatt stabile. Og du finner også flere gamerstoler her, hvor armlenene kan justeres i flere retninger. Til slutt må korsrygg- og nakkeputer selvfølgelig være avtagbare.

I tillegg til disse mekaniske funksjonalitetene kan du selvsagt også blant stolene i vårt utvalg finne gamingstoler i ulike størrelser og dimensjoner. Noen foretrekker for eksempel at det er god plass i setet, mens andre foretrekker en stol hvor man ikke får følelsen av å «seile rundt» på setet. Og dybden på setet er faktisk også avgjørende for hvor godt gamerstolen passer deg – setedybden skal passe med benlengden til gameren. Dette handler om å prøve litt hardere. Alternativt kan du finne en guide på nett for hvordan du kan måle deg til dimensjonene til den perfekte gamerstolen for deg.

 

Utformingen av gamerstolen fullfører det visuelle uttrykket til utstyret ditt

Utformingen av gamerstolen fullfører det visuelle uttrykket til utstyret ditt Og det er ingen tilfeldighet at gamerstolen over tid har fått et standarddesign. Den primære inspirasjonskilden må finnes fra racerbiler. Her er det også behov for stabilitet og komfort (ja, og selvfølgelig sikkerhet – men du finner nå fortsatt svært få gamingstoler med sikkerhetsbelte).

Det racinginspirerte designet gjør at en gamerstol har samme utseende som en ekte hai-end gaming-PC. Den skal helst ose av fart og spenning fra du ser på den for første gang. Du føler nesten allerede at du er i gang fra det øyeblikket du setter deg ned.

 

Finn gamingstoler i gode materialer

Det er selvfølgelig ikke bare formen på en gamerstol som er avgjørende for komfort og ergonomi. Du må selvfølgelig også passe på at gamerstolen består av gode, solide materialer.

Materialene er først og fremst viktige av to grunner. Det handler om komfort og holdbarhet.

Med mindre du virkelig lever deg inn i Assassin's Creed-universet, er det nok ikke mange av oss som foretrekker å sitte på takstativ og steiner fremfor et mykt sete i en godt polstret gamerstol. Det skal være en selvfølge at stolen er god og myk og behagelig å sitte på. Likeledes må også ryggen være godt polstret – eller i det minste gi støtte av elastisk karakter. Både sete og rygg må kunne gi dynamisk støtte og forme seg etter kroppen din.

I tillegg til komfort, spiller også holdbarheten til gamerstolen din en vesentlig rolle. Materialene må være så slitesterke nok at kontinuerlig bruk i flere timer hver uke, uke etter uke, år etter år, ikke vil slite ned stolen på forhånd.

Mange foretrekker et PU-skinntrekk til gamerstolen. PU-skinn er bra for gamerstoler, da det er både slitesterkt, lett å rengjøre og det ser også fett og eksklusivt ut. Meshmaterialer slites raskere, og søler du for eksempel cola i stoffet er det betydelig vanskeligere å rengjøre.

 

Gaming: Unngå muskelspenninger og hodepine med en skikkelig gamerstol

Dårlig sittestilling kan over tid utvikle seg til noe som har karakter av kroniske rygg- og hodesmerter. Disse smertene kan bli så alvorlige over tid at de ikke bare dukker opp når du gamer – det kan også være noe som plager deg resten av dagen.

Årsaken til de kroniske smertene kan ofte finnes i overbelastning av muskler som kommer på overtid når du sitter feil. Sitter du foroverbøyd, og med bøyd nakke, legger det press på korsrygg, øvre rygg og nakke. Hvis du gamer regelmessig flere timer i uken, kan en slik tilstand raskt utvikle seg hvis du ikke har en skikkelig stol.

Men hodepine - er det ikke litt rart at feil stol kan gi opphav til det? Ja kanskje. Men årsaken til hodepine kan faktisk finnes i muskelspenninger i nakken. Smerter i nakkemuskulaturen har en tendens til å trekke oppover og sette seg i hodet, så du kan lett forveksle det med vanlig hodepine. Vanlige smertestillende har vanskelig for å lindre denne typen smerter, da de typisk har mindre smertestillende effekt på muskelsmerter.

En skikkelig gamerstol sikrer deg mot denne typen muskelspenninger. En gamerstol gir deg nødvendig støtte for å etablere en god sittestilling. Ryggen rettes opp, baken flyttes inn, korsryggen skyves fremover, og både nakke og armer får optimal støtte. Konkret betyr dette at kroppen din ikke trenger å jobbe seg selv for å motvirke en kollaps som følge av en utilsiktet stilling. Og når dette skjer, vil du også merke at muskelspenningen – og den tilhørende smerten – like stille vil avta.

 

Kontorstol vs. gamingstol: Dette er forskjellen

Det kan være at du fortsatt lener deg tilbake og tenker at med gamingstoler høres det faktisk mer ut som lir enn som en nødvendighet. Trenger du å investere i en gamingstol hvis du allerede har en ergonomisk kontorstol? La oss prøve å dykke litt dypere inn i det spørsmålet.

Gamingstoler er åpenbart ikke det eneste ergonomiske alternativet der ute hvis du vil sitte ordentlig når du gamer. Det ergonomiske aspektet er derfor noe gamingstolen kan ha til felles med mange andre typer kontorstoler.

Forskjellene begynner imidlertid å vise seg dersom man lar oppmerksomheten falle på andre aspekter. Og hvis du ser bort fra designet, hvor gamerstoler skiller seg ut, kan du finne de primære forskjellene i komfortområdet. En gamingstol er designet for å gi deg langt mer komfort enn en kontorstol. Her er kontorstolen designet mer for produktivitet enn for komfort.

En kontorstol har derfor også færre justerbare deler enn en gamerstol. Mange vanlige kontorstoler kan for eksempel ikke ligge ned eller justere armlenene på flere måter. De eneste funksjonene som er tilgjengelige på kontorstolen er knyttet til vanlig bruk eller tilpasning av ergonomiske funksjoner.

Komfort er en betydelig del av den generelle gamingstolen. Det sies at hvis en lillefinger gjør vondt, så påvirker det også resten av kroppen. På samme måte er det med stolen du bruker under gamingen. Hvis du ikke kan sitte komfortabelt i den i lang tid, vil det uunngåelig påvirke din generelle gamingopplevelsen negativt.

 

La oss veilede deg til å finne den beste gamerstolen

Utforsk vårt utvalg av gamerstoler på denne siden. Og er du i tvil om hvilken gamerstol du bør velge fra vårt utvalg, så er vi heldigvis lette å fange. Skriv til oss eller ring oss, og la oss veilede deg slik at du kan velge den beste gamingstolen for deg og ditt oppsett.

Unngå å bruke flere slitsomme timer foran skjermen og invester i din helse og komfort – kjøp en gamerstol hos SharkGaming i dag.

Trenger du hjelp?

TelefonRing oss på +45 77 34 27 76 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.
Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.


Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

Butikk


Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.


Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00
Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!