KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven

Trådløst nettverkskort / nettverksadapter

Unngå en unødvendig dårlig forbindelse ved å kjøpe en nettverksadapter eller et trådløst nettverkskort av god kvalitet. Dette finner du til skarpe priser hos Shark Gaming. Som gamer trenger du et nettverk som fungerer som det skal! Se utvalget her og bli klokere på hva du bør velge.

Kvaliteten på en nettverksadapter

Internett er noe de fleste tilbringer mange timer på hver dag. Totalt bruker to av tre dansker internett mer enn to timer om dagen. Hvis du er en hardcore gamer, er dette tallet sannsynligvis betydelig høyere. Du kan også undersøke vårt sortiment av nettverkskabler, så har du alt du trenger for å få den beste internettforbindelsen.

Med en trådløs nettverksadapter henter du signalene som sendes ut av et trådløst nettverk. Adapteren inneholder en liten sender og mottaker, som ofte blir kalt ’transceiver’ (transmitter og receiver i et ord). En nettverksadapter lar din stasjonære PC eller bærbare datamaskin få tilgang til et nettverk trådløst.

En nettverksadapter er utformet slik at en datamaskin kan få tilgang til et nettverk trådløst. Dette indikerer styrke og brukervennlighet. Du kan gå inn og klikke på navnet på nettverket du ønsker å koble til. Deretter kan raskt begynne å surfe trådløst og vil ikke oppleve forstyrrelser i forbindelsen din. (Utstyret kan selvfølgelig ikke øke eller kurere en allerede dårlig internettforbindelse).

Stabilt og lynraskt internett med et trådløst nettverkskort

En datamaskin må ha et nettverkskort installert for å kommunisere med ruteren. I vårt sortiment finner du trådløse nettverkskort samt trådløse nettverksadaptere. Vi har både enkle modeller og mer avanserte modeller som gir deg lynraskt internett.

Et nettverkskort kan nærmest kalles et mellomledd mellom et internett-signal fra f.eks. en trådløs ruter og inn i selve datamaskinen. Det trådløse nettverkskortet er veldig enkelt å bruke og det er tilgjengelig til en god pris på denne siden.

Når du er koblet til nettverket ditt, er du klar.

Hva kan og bør du undersøke ved et nettverkskort

Kortet brukes oftest til stasjonære datamaskiner, men kan også brukes til en bærbar datamaskin. For en bærbar PC er et USB-nettverkskort også et opplagt alternativ. USB-nettverkskortet kan raskt deles mellom flere datamaskiner, hvis du har mer enn en hjemme og ønsker å bytte mellom disse.

Du kan også velge et trådløst nettverkskort som er tilgjengelig her på siden, med flere antenner. Kortene er tilgjengelig i forskjellige prisklasser som dekker ulike behov. Disse modellene anbefales å plasseres fritt, f.eks. sentralt på gulvet eller bordet og ikke gjemt bak datamaskinen. Det er viktig at du:

Velger et nettverkskort som passer til ruteren din. Nettverkskortet må ha samme nettverksstandard, idet du ellers ikke vil utnytte ruteren din fullstendig.

Når du har mottatt det nye kortet eller adapteren, vil det forenkle den trådløse internett-tilgangen i husholdningen. De fleste nettverkskortene krever omtrent ingen installasjon, så selv den uerfarne teknikeren kan koble det raskt.

Hvis du trenger hjelp, kan du gjerne kontakte oss.

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +45 77342776 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00