Gaming-PC guide

Hvis du er i tvil om hvilke datamaskiner du skal velge og hvor mye de populære spillene krever, ikke bekymre deg!

Vi har satt sammen de mest populære spillene og våre anbefalte datamaskiner for ethvert budsjett.

Velg ditt spill
Gaming-PC guide
Gaming computers for Fortnite

Fortnite

Hvis du vil ha den beste spillopplevelsen i Fortnite, kan du lese vår guide til hvilken gaming-pc du skal velge. Gjør deg deretter klar til å kjempe 99 andre for seieren i det fargerike Fornite-universet, hvor du skal skyte, skyte og kjempe!

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for CS:GO

CS:GO

Enten du er en profesjonell Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) spiller eller en nybegynner, har vi en gaming-pc-er som passer deg, slik at du kan spille et av de mest populære e-sport-spillene gjennom tidene.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for CoD MW

CoD MW

Call of Duty®: Modern Warfare® tilbyr en dramatisk og brutal historie i enspillerdelen, som bare noen få spill kan administrere, i tillegg til et adrenalinfylt spill i flerspillerdelen.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for GTA 5

GTA 5

Vi hjelper deg å velge den beste gaming-pc til den mega populære GTA 5, enten du liker spillhistorisk modus eller online.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Minecraft

Minecraft

I Minecraft, et av verdens største spillsamfunn, kan du bygge alt du kan forestille deg - det ultimate spillet for å slippe løs kreativitet, med andre eller på egenhånd! Et eventyr hvor du trekker ut, bygger og kjemper mot mobber.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for WoW

WoW

Gjør deg kjent med en av to stridende fraksjoner, Alliansen eller Horden, når du kommer inn i en Azeroth-fylt fiende, med en gaming-pc som gir deg den beste spillopplevelsen.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for LoL

LoL

League of Legends er et populært dataspill der 2 lag med 5 spillere hver konkurrerer mot hverandre. Det må være samarbeid og hver spiller har individuelle roller som må brukes for å ødelegge den andres base.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Valorant

Valorant

Valorant er et 5v5 taktisk skytespill der det er ett liv pr runde og spilt først til 13 serier. Du velger en agent bevæpnet med tilpasningsdyktige, raske og dødelige evner for å støtte båten din.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Battlefield V

Battlefield V

I Battlefield V går du inn i menneskehetens største konflikt, andre verdenskrig. Med en blanding av ikoniske og nyutviklede flerspillerspilltyper, konkurrerer opptil 64 spillere mot hverandre. Enspillerseksjonen tilbyr engasjerende historier.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Overwatch

Overwatch

Overwatch er et fargerikt lagbasert skytespill med en mangfoldig rollebesetning av kraftige helter, hver med sine egne unike evner. Bygg et lag og kjemp i spennende 6-til-6-kamper mot spillere fra hele verden.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege er et spill med spesialiserte agenter, som hver har funksjoner som, med spesialutstyr i kampens hete, kan tippe utfallet av de høge oppdragene til din fordel.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends er et Battle Royale-tema skytespill fra fritt spill *, med 60 spillere som blir kastet over slagmarken der kampen om overlevelse i ringen stadig avtar i størrelse.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for PUBG

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds er et multiplayer-kamp royale-spill der opptil 100 spillere blir kastet over en øy og må kjempe til siste mann. Du kan spille solo, duo eller lag opptil fire spillere.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for EFT

EFT

Tarkov er forseglet av FN og det russiske militæret, forsyningskjedene er ikke-eksisterende og kommunikasjonen med kommandosentralen er nede. Under disse forholdene må hver mann ta sine egne beslutninger om hvordan de skal finne et feriested fra den kaotiske Tarkov.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Destiny 2

Destiny 2

Destiny 2 er et gratis-spill-bare flerspiller førstepersons skytespill som er gratis å spille og er delt inn i spilltypene PvE, som kjemper mot datastyrte motstandere i historieoppdrag og PvP der de konkurrerer mot andre spillere.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Dota 2

Dota 2

Spillere over hele verden kjemper hver dag som en av over hundre Dota-helter. I Dota 2 er det alltid noe nytt å oppdage, enten det er din 10. eller 1.000-time. Det er jevnlige oppdateringer som sikrer en kontinuerlig utvikling av spillets spill, helter og funksjoner.

Se Gaming-PC-er
Gaming computers for Path of Exile

Path of Exile

I spillet Path of Exile kjemper du for å overleve i en fantasiverdenes mørke kontinent kalt Wraeclast - det er et online action-rollespill som fokuserer på action, og karakteren din kan tilpasses.

Se Gaming-PC-er

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +4723967676 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00