Gaming-PC guide

Hvis du er i tvil om hvilke datamaskiner du skal velge og hvor mye de populære spillene krever, ikke bekymre deg!

Vi har satt sammen de mest populære spillene og våre anbefalte datamaskiner for ethvert budsjett.

Velg ditt spill
Gaming-PC guide

Counter-Strike 2

Uansett om du er en profesjonell Counter-Strike 2-spiller eller nybegynner, har vi en datamaskin som passer deg, slik at du kan spille oppfølgeren til et av tidenes mest populære e-Sport-spill.

Se Gaming-PC-er

Fortnite

Hvis du vil ha den beste spillopplevelsen i Fortnite, kan du lese vår guide til hvilken gaming-pc du skal velge. Gjør deg deretter klar til å kjempe 99 andre for seieren i det fargerike Fornite-universet, hvor du skal skyte, skyte og kjempe!

Se Gaming-PC-er

Diablo 4

Er du klar til å oppleve Diablo 4? Dykk ned i guiden vår og finn den perfekte datamaskinen som vil lede deg gjennom Sanctuarys skremmende verden. Forbered deg på en episk kamp mot djevelske krefter, hvor du må meisle deg gjennom horder av demoner og skaffe deg mektige våpen, rustninger og magiske gjenstander for å beseire den ultimate ondskapen. Diablo 4 tilbyr en storslått fortelling og et mørkt, atmosfærisk univers som vil sette ferdighetene dine på prøve

Se Gaming-PC-er

Hogwarts Legacy

Hvis du vil ha den beste spillopplevelsen i Hogwarts Legacy, les vår guide til hvilken datamaskin du skal velge. Da vil du være klar til å utforske den åpne verden rundt Galtvort og kjempe mot farlige skapninger og samle magiske gjenstander

Se Gaming-PC-er

Baldurs Gate 3

Med en fengslende historie, imponerende grafikk og dybdekarakteristisk for Dungeons & Dragons-universet, er Baldur's Gate 3 et must for enhver fan av rollespill og episke eventyr. Så ta ditt sverd, din trolldom og ditt mot og gå inn i den magiske verdenen til Baldur's Gate 3, hvor det er opp til deg å redde dagen og bestemme skjebnen til Faerûn!

Se Gaming-PC-er

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty®: Modern Warfare® II kaster deg inn i en hidtil uset global konflikt, med de ikoniske Operators Task Force 141. Fra små, taktiske infiltrasjonsoperasjoner med høy innsats for høyt klassifiserte misjonærer, vil du bli sendt sammen med venner eller alene i en virkelig fordybende opplevelse.

Se Gaming-PC-er

Starfield

Starfield er et spennende sci-fi RPG utviklet av Bethesda Game Studios. Som en entusiastisk PC-spiller er du i ferd med å oppleve en episk reise gjennom verdensrommet hvor du utforsker fjerne verdener, møter romvesener og kjemper mot ukjente farer. Denne guiden hjelper deg med å maksimere opplevelsen din og få mest mulig ut av Starfield på PC-en din.

Se Gaming-PC-er

CoD Warzone

Call of Duty®: Warzone har to spillmoduser Battle-Royal og Plunder hvor opptil 150 spillere kan kjempe mot hverandre.

Se Gaming-PC-er

Cyberpunk 2077

Hvis du vil ha den beste spillopplevelsen i Cyberpunk 2077, les vår guide til hvilken datamaskin du skal velge. Cyberpunk 2077 er et action-rollespill i åpen verden satt i megalopolisen Night City, hvor du spiller som cyberpunk-leiesoldat. Tilpass karakteren og spillestilen din etter eget ønske mens du tar på deg jobber, bygger et rykte og låser opp oppgraderinger. Relasjonene du tar og valgene du tar vil forme historien og verden rundt deg. Her lages legender. Hva blir din?

Se Gaming-PC-er

GTA 5

Vi hjelper deg å velge den beste gaming-pc til den mega populære GTA 5, enten du liker spillhistorisk modus eller online.

Se Gaming-PC-er

Minecraft

I Minecraft, et av verdens største spillsamfunn, kan du bygge alt du kan forestille deg - det ultimate spillet for å slippe løs kreativitet, med andre eller på egenhånd! Et eventyr hvor du trekker ut, bygger og kjemper mot mobber.

Se Gaming-PC-er

WoW

Gjør deg kjent med en av to stridende fraksjoner, Alliansen eller Horden, når du kommer inn i en Azeroth-fylt fiende, med en gaming-pc som gir deg den beste spillopplevelsen.

Se Gaming-PC-er

LoL

League of Legends er et populært dataspill der 2 lag med 5 spillere hver konkurrerer mot hverandre. Det må være samarbeid og hver spiller har individuelle roller som må brukes for å ødelegge den andres base.

Se Gaming-PC-er

Valorant

Valorant er et 5v5 taktisk skytespill der det er ett liv pr runde og spilt først til 13 serier. Du velger en agent bevæpnet med tilpasningsdyktige, raske og dødelige evner for å støtte båten din.

Se Gaming-PC-er

Battlefield V

I Battlefield V går du inn i menneskehetens største konflikt, andre verdenskrig. Med en blanding av ikoniske og nyutviklede flerspillerspilltyper, konkurrerer opptil 64 spillere mot hverandre. Enspillerseksjonen tilbyr engasjerende historier.

Se Gaming-PC-er

Overwatch 2

Overwatch er et fargerikt lagbasert skytespill med en mangfoldig rollebesetning av kraftige helter, hver med sine egne unike evner. Bygg et lag og kjemp i spennende 6-til-6-kamper mot spillere fra hele verden.

Se Gaming-PC-er

Rainbow Six: Siege

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege er et spill med spesialiserte agenter, som hver har funksjoner som, med spesialutstyr i kampens hete, kan tippe utfallet av de høge oppdragene til din fordel.

Se Gaming-PC-er

Apex Legends

Apex Legends er et Battle Royale-tema skytespill fra fritt spill *, med 60 spillere som blir kastet over slagmarken der kampen om overlevelse i ringen stadig avtar i størrelse.

Se Gaming-PC-er

PUBG

PlayerUnknown’s Battlegrounds er et multiplayer-kamp royale-spill der opptil 100 spillere blir kastet over en øy og må kjempe til siste mann. Du kan spille solo, duo eller lag opptil fire spillere.

Se Gaming-PC-er

Rocket League

Hvis du vil ha den beste spillopplevelsen i Rocket League, les vår guide til hvilken datamaskin du skal velge.

Se Gaming-PC-er
Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!