SharkGaming Laptops Seriøse gamer-laptoper fyllt til randen med kraft

 1. SharkGaming 8G15-50 V2 Laptop

  Intel Core i5-14500HX - 6p x 2.6/4.9GHz
  Nvidia GeForce RTX 4050 6GB
  16 GB DDR5 4800Mhz
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" FHD 144Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 15 299
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 2. SharkGaming 8G15-60 V2 Laptop

  Intel Core i7-14700HX - 8p x 1.5/5.5GHz
  Nvidia GeForce RTX 4060 8GB
  16 GB DDR5 4800Mhz
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 18 399
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 3. SharkGaming 8G15-70 V2 Laptop

  Intel Core i7-14700HX - 8p x 2.1/5.5GHz
  Nvidia GeForce RTX 4070 8GB
  16 GB DDR5 4800Mhz
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 22 399
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 4. SharkGaming 7G15-70Ti Laptop

  Intel Core i7-12700 8p x 2.1/4.9 Ghz
  Nvidia GeForce RTX 3070Ti 8GB
  16 GB DDR4 3200Mhz RAM
  1000 GB SSD M.2 NVMe
  15,6" FHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  NOK 23 799 Fra NOK 21 499
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
  Gjelder d. 12/6/24 - 30/6/24
 5. SharkGaming 8G17-70 V2 Laptop

  Intel Core i9-14900HX - 8p x 2.2/5.8GHz
  Nvidia GeForce RTX 4070 8GB
  32 GB DDR5 4800Mhz
  2000 GB SSD M.2 NVMe
  17,3" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 24 299
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 6. SharkGaming 8G17-80 V2 Laptop

  Intel Core i9-14900HX - 8p x 2.2/5.8GHz
  Nvidia GeForce RTX 4080 12GB
  32 GB DDR5 5600Mhz
  2000 GB SSD M.2 NVMe
  17,3" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 32 199
  Produksjonstid: 1-3 virkedager
 7. SharkGaming 8G17-90 V2 Laptop

  Intel Core i9-14900HX - 8p x 1.6/5.4GHz
  Nvidia GeForce RTX 4090 16GB
  32 GB DDR5 5600Mhz
  2000 GB SSD M.2 NVMe
  17,3" QHD 240Hz Thin Bezel
  Windows 11 Home
  Fra NOK 39 399
  Produksjonstid: 1-3 virkedager

Bygg din egen gaming-laptop

Hos SharkGaming har du muligheten til å kjøpe en konfigurerbar gaming-laptop. Dette betyr at du her kan skreddersy den bærbare laptop fra SharkGaming som passer akkurat til din gaming. Og når det er på tide å oppgradere laptopen med nye komponenter, er det enkelt å gjøre.

I utgangspunktet kommer SharkGaming laptopene med spesifikasjoner som gjør dem egnet for de aller fleste gamere. Men også her har du muligheten til å tilpasse din gaming-laptop på utvalgte komponenter slik at den tjener dine behov så godt som mulig. Er du typen som bare vil ha alle spillene liggende pålaptopen, klare til oppstart? Da kan du legge til ekstra lynrask SSD-lagringsplass. Eller kanskje du trenger å streame live på Twitch eller andre plattformer mens du spiller? Da kan du raskt trenge ekstra RAM – og du kan også enkelt velge det under konfigureringen av våre gaming-laptoper.

Med en konfigurerbar gaming-laptop fra SharkGaming får du en unik laptop som er skreddersydd for deg . Den sikrer deg mange timer med fantastisk og uavbrutt underholdning med vennene dine foran skjermen – en gamingopplevelse som ikke forstyrres av trege eller utdaterte komponenter.

Alle våre SharkGaming laptoper kommer med innebygde effektive kjølesystemer som beskytter mot overoppheting, dedikerte gamer-tastaturer, lyd i verdensklasse og en flimmerfri gamingskjerm. Og så kommer de selvfølgelig også med kreftene som utrettelig kaster uforglemmelige gamingopplevelser i din retning. Kort sagt: med en SharkGaming laptop får du en kompakt arbeidshest som kjører alle spillene dine som en drøm.

 

Fordeler med gaming-laptoperr kontra stasjonære gamermaskiner

Det er mange fordeler ved å velge en laptop fremfor en stasjonær datamaskin. Nedenfor gir vi deg en liten oversikt over hvorfor det kan være bedre for deg å velge en laptop:

 1. Du kan enkelt ta med deg gaming-laptopen hvor som helst.

Er du typen som liker å dra over til kameratene for i fellesskap å gå på en rampage i gamingverdenen? Da kan en gaming-laptop være det beste valget for deg. Med en gaming-laptop får du mobilitet ut av en annen verden. Og er du borte slipper du også å rydde opp snacks og cola når du er ferdig. 

 1. Gaming-laptop din tar ingen plass og kan enkelt pakkes bort.

Kanskje vil du ha en kompakt gamerløsning som raskt kan ryddes sammen når du er ferdig. I så fall vil du kanskje komme til å takke deg selv mange ganger for at du har valgt en gaming-laptop. 

 1. Med en gaming-laptop slipper du rotet med ledninger.

For noen kan et virvar av ledninger være unødvendig stressende. Less is more - ja, det kan faktisk være tilfelle når det kommer til et godt gamingoppsett . Bli kvitt ledningene, reduser antall komponenter og hold det enkelt med et solid oppsett på laptopen. 

 1. Få en integrert spillopplevelse som en laptop-gamer.

Den faktiske opplevelsen som følger med en gamer-laptop er en flott totalopplevelse. Du vil oppdage at alle komponentene i din laptop snakker sammen som om de var bygd for hverandre. Grunnen er selvfølgelig at de er bygget for hverandre.

 

Skaff deg en laptop som ikke overopphetes

En av de viktigste bekymringene man kan ha som en laptop er overoppheting. At maskinen blir varm skjer naturlig når den jobber, og er ikke i seg selv et problem. Både laptoper og stasjonære datamaskiner blir varme når de brukes. En gamer-laptop kan imidlertid fort bli brennhete – spesielt i området rundt CPU-en, som er hjernen bak datamaskinens aktivitet. Og nå har du vel kjøpt gamer-laptopen slik at du kan samle headshots mens du er på farten, og ikke bruke den til å steike egg.

Grunnen til at en gamer-laptop kan overopphetes er ganske enkelt at komponentene til maskinen er presset sammen i en så kompakt løsning. Den trange plassen gjør at det ikke kan skapes mye luftsirkulasjon – og da er det vanskelig å lede bort varmen. For en gamer er overoppheting spesielt utfordrende ettersom moderne laptoper kan oppdage varme. Hvis en laptop blir for varm, beskytter den ganske enkelt seg selv ved å kompromittere ytelsen til komponentene. En overopphetet gamer-laptop blir derfor en treg gamer-laptop.

Med en SharkGaming-laptop er du garantert en gamer-laptop som ikke overopphetes i kampens hete. Alle våre laptoper kommer med tilpassede og supereffektive kjølesystemer som sikrer optimal luftstrøm. Den holder temperaturen på laptopen på et stabilt nivå og sikrer flytende gamingopplevelser uavhengig av stressnivå. I tillegg kommer alle våre laptoper med programvare for å manuelt kontrollere maskinens ytelse og vifte. Da kan du til og med nerde på systemet når du mottar det.

 

Opplev våre ekstremt responsive laptopskjermer

Hva er vitsen med en legendarisk gaming-laptop hvis skjermen ikke kan retferdiggjøre laptopens ytelse? Laptopen din kan produsere en ganske høy bildefrekvens, men hvis skjermen kjører på maksimalt 60 Hz, er den ubrukelig. Og hva om skjermen i tillegg ikke er skikkelig bakgrunnsbelyst, eller ikke kan levere klare farger? Ja, i så fall er gamingopplevelsen dømt til å være å feile på forhånd.

Men du trenger ikke å ta sorgene på forskudd. Alle våre gaming-laptoper kommer med skjermer som viser deg bilder i FHD-kvalitet eller høyere. Så du kan alltid se selv den minste silhuetten i horisonten når du speider etter fiender. Ikke nok med det, våre bærbare skjermer leverer også en oppdateringsfrekvens på minst 144 Hz. Du kan til og med finne noen som gir deg 240 bilder per sekund. Da fremstår plutselig den virtuelle verden enda mer levende enn den virkelige.

Du kan også oppnå lynraske responstider med minimering av input-lag og screen tearing gjennom den nyeste G-Sync-teknologien. Med G-Sync justerer skjermen automatisk oppdateringsfrekvensen til GPU-utgangen. Dette sikrer at GPUen ikke presser mer FPS enn skjermen kan trekke (eller omvendt). Resultatet? En spillopplevelse som føles som en varm kniv i smør.

 

En konfigurerbar gaming-laptop som takler alt

Når du bygger og konfigurerer SharkGaming-laptopen din selv, har du muligheten til å sette sammen en legendarisk gamermaskin. Du kan velge og vrake i kvalitetskomponenter som kan forbedre gamingen din, bare det ekstra som utgjør forskjellen for resultatet av spillene dine. Vi gir deg mange alternativer, og fjerner alle begrensninger når du bygger en maskin på denne siden som passer dine behov.

Å investere i en laptop kan være fornuftig i mange forskjellige sammenhenger. Den åpenbare grunnen til en slik investering er selvsagt å få selve gamingopplevelsen hjemme. Men i tillegg kan en gaming-laptop også få deg til å smile på en lang rekke andre områder. Er du for eksempel en av dem som liker å fikle med tunge grafikkprogrammer eller videoredigeringsprogramvare? Da kan en god gamer-GPU være til stor nytte i dette arbeidet. Det er også kreftene til GPUen som settes i verk når ressurskrevende grafikk-, bilde- og videoredigering skal gjøres. Spesielt i arbeidsrelaterte sammenhenger kan det også være veldig fornuftig om du har med deg ditt primære arbeidsverktøy. Og det er ganske åpenbart med våre gaming-laptoper.

 

Bygg en god gamer-laptop – vi hjelper deg sannsynligvis med målene dine

Hvis du er usikker på hvordan du skal sette sammen en god gamer-laptop, ikke fortvil. Vi er eksperter på dette. Hvis du bare har en liten ide om hvilke spesifikasjoner du leter etter, så bør vi sannsynligvis hjelpe deg med å sette sammen en god gamingmaskin.

Her får du muligheten til å bygge en gamer-laptop innenfor enhver prisklasse. Du kan både sette sammen en som kan det meste – og du kan også få en som ikke går på akkord med det minste hakk i gaminggleden. Du kan velge inn og velge bort komponenter til din gaming-laptop når du bestiller. Enten du er på utkikk etter en gaming-laptop til en rimelig penge, eller om du trenger å ha laget en legendarisk laptop, så har du kommet til rett sted.

Vanlige fordeler du får med alle våre gamer-laptoper er følgende:

 • Du unngår overoppheting med våre effektive kjølesystemer
 • Du får dedikerte spilltastaturer
 • Du får flytende gamingopplevelser, og lave input-lag, med flimmerfrie skjermer
 • Du får et ping som er så lavt at karakteren din nesten reagerer før du i det hele tatt gjør det
 • Du får innebygd lyd av kjempekvalitet
 • Du får superraske SSD-disker
 • Du får en gamerlaptop som er skreddersydd for dine spillbehov og som enkelt kan oppgraderes etter ønske

Hvis du vil vite mer om spesifikasjonene til våre SharkGaming bærbare laptoer, klikk på de forskjellige produktene vi har på denne siden. Og du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon dersom du ønsker ytterligere veiledning angående din neste gamer-laptop.

Gaming-PC guide

Hvis du er i tvil om hvilke datamaskiner du skal velge og hvor mye de populære spillene krever, ikke bekymre deg!

Vi har satt sammen de mest populære spillene og våre anbefalte datamaskiner for ethvert budsjett.

Velg ditt spill
Gaming-PC guide

Trenger du hjelp?

TelefonRing oss på +45 77 34 27 76 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.
Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.


Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:30
Fredag:
09:30 - 12:00 & 12:30 - 16:00

Butikk


Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.


Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00
Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!