Gaming mus

Velg en gamer mus designet for optimale gaming opplevelser og fungerer med dine naturlige bevegelser. For eksempel er funksjonen med en knapp i siden utviklet til de naturlige konturer av din tommelfinger, så klikkene reagerer presist og flytende. Vi selger gamer mus i alle prisklasser.

Gamingmus du vil elske

Shark Gaming selger det beste gamingutstyret på markedet, blant annet de beste gamingmus og gaming tastatur til din gaming datamaskin. Våre gamingmus er designet for å fungere med dine naturlige bevegelser, når du bruker din gamingmus.
Knappen på siden av musen er designet i forhold til tommelens naturlige konturer, slik at klikk reagerer nøyaktig og jevnt. Dette er spesielt viktig når du er midt i en gaming session, hvor nøyaktige klikk er utrolig viktig for å sikre en seier. Vi selger kvalitetsmus i mange varianter og i forskjellige prisklasser, så det er noe som passer til deg og dine behov. Når du kjøper gamer mus hos Shark Gaming er du sikret en mus, som er utviklet spesielt til gaming, hvilket gjør den unik og klar til å bli kombinert med en av våre gaming musematter.

Det er forskjell på en gamingmus og en kontormus

Hvis du er en seriøs gamer, vet du hvor viktig det er med riktig utstyr. Derfor er det viktig at du kjøper en gamer mus som er spesielt utviklet til gaming, i stedet for å kun bruke en vanlig datamus. En gamingmus har ofte flere knapper, som kan stilles inn slik at du selv kan bestemme hva deres funksjon skal være. De er mer holdbare enn vanlige mus, da de må tåle mer. I tillegg er det mange andre spesifikasjoner og funksjoner som du kan velge mellom, som er spesielt utviklet til gaming. Når du skal kjøpe en gamingmus, må du derfor vurdere mange faktorer, så du velger den ideelle mus for akkurat deg og din spillestil.

Velg riktig gamingmus

Det er viktig å velge riktig gamingmus, da man har forskjellig behov, avhengig av hvilken type spill man spiller og spillestil. I tillegg kan man ha forskjellige preferanser som f.eks. størrelse, vekt og grep på sin gamingmus. Dette bør man også ta i betraktning før man velger den ideelle musen. Her vil vi komme inn på det du bør være oppmerksom på, før du velger gamingmus.

Den riktige hånden:
Hvilken hånd pleier du å spille med? Det er åpenbart at man gjerne vil bruke sin favoritthånd til å betjene musen. For mange venstrehendte kan det være utfordrende å finne riktig gamingmus. Mange produsenter velger dessverre å ikke lage en god venstrehendt mus for gamere, fordi det er klart flere høyrehendte. Imidlertid har det de siste årene vært en positiv trend med en gamingmus som kan betjenes med både venstre og høyre hånd. En gamingmus som passer til begge hender er symmetrisk, så den passer godt i både venstre og høyre hånd. Det er veldig vanskelig å finne en mus som utelukkende er til venstrehendte.

Grep:
Hvis du er vant til at spille med mus, kan du prøve å analysere grepet ditt neste gang du spiller. Da vil du kunne undersøke hvilket type grep du har. Den riktige musen for deg, avhenger av hvilket grep den er laget for - og om det passer for deg.
”Claw grip” er det ene av de to grepene. Her holdes musen i fingertuppene, mens den nesten løftes over musematten. For denne typen grep, er det viktig å ha en lett mus som du enkelt kan løfte uten at det gjør deg langsommere.

”Palm grip” er et grep der du hviler håndleddet ditt på musen og dermed dytter musen rundt på overflaten. Hvis du bruker denne typen grep, vil en større og tyngre mus være å foretrekke, da du lettere kan støtte håndleddet.

Du kan også få en mus som passer til begge grepene, hvis du er en av dem som skifter grep, avhengig av hvilket spill du spiller. Men hvis du er fast bruker av ett grep, er det lurt å skaffe en mus som passer spesielt til det formålet.

Vekt:
Vekten til din gamingmus har også stor betydning for spillopplevelsen din, i forhold til hastighet og kontroll når du gamer. Uansett om du foretrekker en tung eller lett mus, finnes det fordeler og ulemper ved valget.

En tung mus gjør den naturligvis tregere å flytte på. På den annen side gjør den ekstra vekten deg mer presis og gir kontroll. Du tror kanskje ikke at det har en stor betydning, men det har det faktisk.

Når du velger en tyngre mus, er den også mer robust og har dermed lengre levetid. Kule funksjoner tar også mer plass, så hvis du ønsker gadgets og ekstra funksjoner, må du forvente høyere vekt.

Omvendt, vil du føle deg raskere og lettere med en lett mus, når du f.eks. i et 1st person shooter spill må reagere og flytte musen veldig raskt. Derfor er det viktig å vurdere spillestilen din. Hvis du spiller forskjellige typer spill, kan en konfigurerbar mus være å foretrekke - også hvis du bare generelt ønsker å skreddersy musen til dine preferanser.

Laser eller optisk:
I dag står valget som gamer mellom en lasermus eller en optisk mus. Med en lasermus er du sikret på alle overflater. Her har den optiske musen en del problemer med glass- og høyglansoverflater, som imidlertid har blitt færre i løpet av de siste årene.

Som en gamer havner musen din i noen ekstreme posisjoner ved raske rykk midt i f.eks. en ildkamp. Derfor er det ikke unormalt å befinne seg på kanten av musematten. Og her har lasermusen et stort problem. Lasermusen fungerer nemlig litt over overflaten og derfor kan det ødelegge hele bevegelsen din, hvis du må bevege deg fra kanten og inn til midten av musematten igjen. Det skjer ikke med den optiske musen og er derfor et veldig populært valg blant gamere.

På den andre siden er lasermusens oppløsning som måles i DPI, ofte langt høyere enn ved den optiske musen. Derfor kan man ikke si at det ene er bedre enn det andre og det avhenger av behovet ditt, om du bør velge en laser eller en optisk gamingmus.

DPI eller CPI:
DPI og CPI er faktisk to forskjellige måter å måle nøyaktig det samme. DPI står for Dots Per Inch og CPI står for Counts Per Inch. DPI er betegnelsen de fleste har hørt om og er derfor det produsentene oftest anvender, selv om CPI er mer korrekt.

Jo høyere DPI – desto mindre må du bevege musen for at den beveger seg like langt på skjermen. Et høyt DPI-tall gir deg derfor bedre ergonomi, da du må flytte hånden mindre, når du bruker musen. Men det gjør deg samtidig mindre presis. Derfor er lave DPI-tal i First Person Shooter-spill meget populært.

1.200 – 2.000 DPI er normalt i first person shooter spill, mens det kan være lurt å bruke 5.000 DPI i RTS-spill eller lignende, der presisjon ikke er avgjørende. Mange mus lar deg justere på DPI, og derfor er det vanligvis lurt å sikte litt høyere enn hva behovet er, så lenge det kan justeres.

Gamingmus fra Shark Gaming

Hos Shark Gaming har vi et stort utvalg av gamingmus med forskjellige spesifikasjoner og funksjoner, så det er noe som passer til ethvert behov og enhver smak.

Du kan blant annet kjøpe en kablet eller trådløs gaming mus med lys osv. Uansett hva du leter etter, kan vi hjelpe deg. Vi forhandler datamus fra populære merker som:

  • Razer gamingmus
  • Gamingmus Steelseries
  • Gamingmus Cooler Master
  • Corsair Gamingmus

Utover at vi selger mus fra anerkjente merker på området, har vi også utviklet vår helt egen mus; Shark Velocity Gaming Mus. Den er skapt til seriøs e-sport, men kan brukes til alle typer av spill. Musen er med kabel og er verken for tung eller for lett. Den har 7 knapper, 4 hastigheter som raskt kan endres ved hjelp av knapper samt den optiske sensor Avago 3050, som er en av de beste på markedet. Musen har et stilig design med RGB lys, som automatisk skifter mellom alle regnbuens farger.

Er du i tvil om hvilken mus du skal velge, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er eksperter innen gaming og vil med glede hjelpe med råd og veiledning. Du kan enten kontakte oss over chatten her på hjemmesiden, på telefon +47 23 96 76 76, eller skrive en mail på post@sharkgaming.no

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +45 77342776 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00