• Ekte gamingmaskinerer vår kjernekompetanse
  • Ekte gamingutstyrSpesialutvalgt sortiment
  • Ekte supportfra maskinvarespesialister
  • Fete bonusgavermed utvalgte datamaskiner

Gaming mus

Velg en gamer mus designet for optimale gaming opplevelser og fungerer med dine naturlige bevegelser. For eksempel er funksjonen med en knapp i siden utviklet til de naturlige konturer av din tommelfinger, så klikkene reagerer presist og flytende. Vi selger gamer mus i alle prisklasser.

8 artikler

Sortert: Stigende
per side

8 artikler

Sortert: Stigende
per side

De beste musene til gaming

Shark Gaming selger det beste gamingutstyret på markedet, inkludert de beste musene til gamingmaskinen. Våre gamingmus er utviklet for å fungere med dine naturlige bevegelser når du bruker musen. Layouten med sideknapper er tilpasset den naturlige konturen i tomlene slik at du kan klikke nøyaktig og flytende. Dette er spesielt viktig når du er midt i en gamingøkt hvor nøyaktige klikk er helt avgjørende for å ta hjem seieren. Vi selger kvalitetsmus i mange variasjoner og prisklasser, slik at du alltid finner noe som passer deg. Når du kjøper en gamingmus hos Shark Gaming, er du sikret en mus som er utviklet spesielt til spill og som gjør den unik og klar til å kombineres med en av våre flotte gamingmusmatter.

Velg riktig gamer mus

Det er viktig å velge riktig type mus til gaming, da forskjellige typer spill har forskjellige behov. Utover dette kan man også ha forskjellige preferanser som for eksempel størrelse, vekt og grep på ens gaming mus, som man også skal ta høyde for i vurderingen før man velger den ideelle mus. Hos Shark Gaming har vi et stort utvalg av gamer mus med forskjellige spesifikasjoner og funksjoner, så det er noe til ethvert behov og enhver smak. Du kan bl.a. kjøpe trådløs gaming mus eller gaming mus med lys m.m. Uansett hva du ser etter, er vi klare til å hjelpe deg. Vi forhandler pc-mus fra populære merker som:

  • Razer gaming mus
  • Gaming mus Steelseries
  • Gaming mus Cooler Master

Utover å selge gamer mus fra anerkjente merker på området, har vi også utviklet vår helt egen mus; Shark Velocity Gaming Mus. Den er skapt til seriøs e-sport, men kan fint brukes til alle typer av spill. Musen er med kabel og er verken for tung eller for lett. Den har 7 knapper og 4 hastigheter som raskt kan endres ved hjelp av knapper samt den optiske sensor Avago 3050, som er en av de beste på markedet. Musen har et stilig design med RGB lys, som automatisk skifter mellom alle regnbuens farger.

Det er forskjell på en gamer mus og en kontormus

Hvis du er en seriøs gamer så vet du også hvor viktig det er med det rette utstyr. Det er derfor viktig at du kjøper en gamer mus, som er spesielt utviklet til gaming, fremfor å bruke en almindelig pc-mus. En gaming mus har ofte flere knapper, som kan stilles inn slik du selv ønsker, og dermed også selv bestemme hva deres funksjon skal være. En gaming mus er mer slitesterk og holdbar enn det en almindelige mus er, da de skal kunne klare litt mer. Utover dette er det et hav av spesifikasjoner og funksjoner som du kan velge mellom, som er spesielt utviklet til gaming. Når du skal kjøpe en gamer mus, må du derfor ta stilling til en masse ting, så du velger den ideelle mus til nettopp deg og din spillestil. Er du i tvil om hvilken type mus du skal velge, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er eksperter i gaming og vil med glede hjelpe med råd og veiledning. Du kan enten kontakte oss over chatten her på hjemmesiden, på telefon 47 23 96 76 76, skrive en mail på post@sharkgaming.no eller sist, men ikke minst, kan du komme innom vår butikk i Herlev nær København.

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Fredag
09:30–13:00

Telefon

Ring oss på +4723967676 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Fredag:
09:30–12:30 og 13:00–16:30

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30