Gaming skjerm

Få en toppkvalitets skjerm spesielt utviklet til gaming & unngå screen tearing. Våre Shark Gaming datamaskiner er proppet med kvalitets komponenter og siste nytt på markedet, som sikrer deg en unik spillopplevelse med en skjerm av den beste kvalitet.

De beste og nyeste gaming skjermer

Finn de beste og nyeste gamer skjermer hos Shark Gaming. Gamer skjermene hos Shark Gaming er utviklet til gaming og er derfor av best mulig kvalitet. Hos Shark Gaming selger vi skjermer fra ASUS og BenQ. Noen av skjermene kan fås som 4k skjerm, 144Hz eller 240Hz, hvilket er med til å sikre at din skjerm følger den nyeste teknologiske utvikling. Våre gamer skjermer har en lynrask responstid, oppdateringstid og en ekstremt flytende video opplevelse. De fleste skjermer inkluderer HDMI, VGA, DVI, Displayport og mini-jacks. Det betyr at du kan koble lyd og opptak. Skjermene har alle forskjellige spesifikasjoner, og du kan lese de forskjellige beskrivelsene for å finne din nye gaming skjerm.

Hvilken gamer skjerm bør du velge?

Uansett hvilket nivå du spiller på, vil en dedikert gamer skjerm gjøre en kjempemessig forskjell på hvordan hele spillopplevelsen din vil oppleves. Det kan også være avgjørende at responstiden er lynrask så du ikke mister kostbare sekunder. Helt presis hva din pc skjerm skal kunne prestere, avhenger noen ganger av hvilke spill du spiller, og det kan derfor lønne seg å kjøpe en kvalitetsskjerm som bare leverer varen gang på gang.

Nedenfor går vi litt i dybden med oppdateringshastigheten i gaming skjermer samt betydningen av dette. Det vil forhåpentligvis hjelpe deg til å identifisere og avgrense ditt behov for din neste skjerm. Det er dog også verdt å nevne at jo større din skjerm er, desto mer krever det av ditt grafikkort. Du kan alltid ta en snakk med oss hvis du er i tvil om noe.

Vi forhandler blant annet følgende:

  • Asus gaming skjermer
  • BenQ gaming skjermer
  • Høydejusterbar stand
  • 24” - 27“ skjermstørrelser

144 Hz Gaming Skjermer

Oppdateringshastigheten skrives ofte bare som “Hz” og er et viktig parameter som forteller noe om hvor mange bilder skjermen er i stand til å vise i sekundet. En gamer skjerm sin oppdateringshastighet er derfor av avgjørende betydning, hvorfor også kun de færreste gamere kan nøye seg med mindre enn 144 Hz. En standard computerskjerm viser ca. 60 bilder per sekund til sammenligning, noe som er rikelig til almindelig kontorarbeid og dagligdags bruk som surfing på nettet osv, men til spill med masser av eksplosjoner, umådelig flott grafikk og bevegelser er det ikke nok.

En skjerm som ikke har nok Hz i seg til å trekke grafikken kan resultere i enhver gamers mareritt, “screen tearing”, hvor bildet “flekker” på midten eller gir utydelig grafikk. Med en 144 Hz gaming skjerm fra shark Gaming er du sikret en skjerm som kan trekke de fleste spill.

240 Hz Gaming Skjermer

Er du på jakt etter en flott og sterk gaming skjerm som kan trekke stort sett alle spill du måtte utsette den for, er en 240 Hz skjerm løsningen for deg. 144 Hz har i mange år satt standarden, men nå er det mulig å få de enda villere 240 Hz gamerskjermer til fornuftige priser. Snart settes en 300 Hz på markedet som vil overhale 240 Hz skjermen ytterligere, men det vil stort sett være umulig å dra nytte av den ekstra hastigheten, så du kan trygt og rolig kjøpe en 240 Hz skjerm - også selv om du spiller profesjonelt. Har du spørsmål eller bruk for veiledning til valg av den riktige skjerm til ditt behov? Så ikke nøl med å kontakte oss! Vi er engasjerte gaming nørder helt ut til fingerspissene.

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00