Personvern og informasjonskapsler

SharkGaming.no behandler alltid dine personopplysninger fortrolig. Alle registrerte opplysninger i forbindelse med kjøp, brukes kun til behandling av bestillingen.

For å inngå en avtale med Shark Gaming, må du la deg registreres med følgende opplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

 

Vi foretar registrering av personopplysninger med det formålet å levere varen til deg.Personopplysninger registrert hos Shark Gaming Systems A/S oppbevares i 5 år før de slettes  (iht. bokføringsloven). Vi lagrer ikke kundeopplysningene kryptert. Alle kundeopplysninger sendes kryptert.Opplysninger registret hos Shark Gaming videresendes/selges på ingen måte videre til tredjepart og vi registrerer ingen sensitive opplysninger.

Som registrert på Shark Gaming har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen. Du har også rett til å få innsikt i hvilke opplysninger vi har registret om deg. Disse rettighetene har du ifølge personlovgivningen, og henvendelser om dette kan rettes til Shark Gaming på e-post kontakt@SharkGaming.no.

Kortnummer lagres ikke av Shark Gaming utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med kontodebitering, oppsigelse av reservasjoner og krediteringer.

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!