KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven

Gamer prosessor

Våre prosessorer (CPU - Central Processing Unit)

Vi selger både value for money prosessorer og noen av markedets kraftigste gaming prosessorer fra Intel og AMD. En god gaming prosessor er viktig for å kunne oppnå en tilfredsstillende ytelse på din gaming maskin og dermed få en optimal spillopplevelse eller en jevn arbeidsflyt i redigeringsprogrammer.

Hvorfor er en prosessor en viktig del av ditt gaming setup?

Prosessoren er datamaskinens maskinrom og er avgjørende for multitasking egenskaper og for hvor raskt du kan jobbe. Antall kjerner, clock frekvens, cache og threads er alle elementer som har betydning for ytelsen. Du kan lese mer om hva disse spesifikasjonene gjør for deg, som streamer når du gamer, eller som ønsker å spille ved høye oppløsninger med høyest mulig FPS (frames per second). Ut i fra dette kan du ta et valg som matcher ditt gaming behov.

PC prosessor fra Intel eller AMD?

I mange år har det vært en hard kamp om å være favoritten til gamere på markedet for PC-prosessorer. Intel har vært kjent for å levere den beste prosessoren til gaming, mens AMD har vært kjent for å gi spillentusiaster value for money. I dag er det imidlertid helt annerledes og de to ligger omtrent likt, uansett om du ønsker topp-performance eller value for money. Her skiftes de om å utmerke seg med forskjellige produktlinjer, ved å levere den beste gaming prosessoren for pengene eller levere topp-performance.

Velg din prosessor på Shark Gaming

Mid og high end prosessor: 

Velger du en Intel prosessor, kan du finne både i5, i7 og i9 serien her hos Shark Gaming. Den kraftigste fra Intel er i9-12900KF, men husk at det hele tiden skifter fra generasjon til generasjon av prosessorer, hvor du får mest power eller best value.

Hvis du velger en AMD prosessor, kan du også finne både Ryzen 5, 7 og 9, så du er sikker på at du får nok performance til ditt behov. Her er en av våre bestselgende prosessorer Ryzen 5 5800X, hvor du får mye power for pengene og hele 12 tråder, noe som er ideelt for multitasking-oppgaver som f.eks. streaming av din gaming.

Budsjett-prosessor: 

Vi selger også henholdsvis Intel i3 og AMD Ryzen 3 prosessorer, men de passer best til skolebruk og lette oppgaver. Så hvis du ønsker å spille bare litt krevende spill, anbefaler vi at du går litt opp i prosessorytelse. Men dersom du bare spiller litt på fritiden, ikke bryr deg så mye om grafikk og kun vil game litt CS:GO ved lave oppløsninger uten å gå opp i FPS, kan en budsjett-prosessor helt fint dekke ditt behov.

Uansett hva dine gaming vaner og behov er, når du sitter foran datamaskinen din, finner du en gaming prosessor som matcher det, her på Shark gaming. Hvis du har spørsmål eller er i tvil om noe før kjøpet ditt, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice på chatten, sende en mail eller ringe oss. Se vår kontaktinformasjon lenger ned på siden.

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +45 77342776 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00