Tilbud

Shark Gaming Gear

Stasjonær PC

Bærbar PC

Tilleggsutstyr og maskinvare

Gamer PC tilbud - Slå til nå!

Spar penger med solide tilbud på gamer PC’er og få det gear du alltid har drømt om - nå til utrolige nedsatte priser! Tilbud på bærbare gamermaskiner, hardware og alt annet godt til å få den optimale gaming opplevelse for profesjonelle og nybegynnere.

Shark Gaming leverer hele nordens beste kvalitetsvarer til prisen. Vi har de helt voldsomme gaming maskiner til de gamere som virkelig har behov for noen muskler i deres datamaskiner. Vi leverer dog også sterke og kraftfulle computere og laptops til de som har behov og lyst til å kunne spille litt av alt.

Du kan enda lage en custom gamer maskin som lever opp til alt hva du drømmer om. Mulighetene er mange hos Shark Gaming og vi har noe for enhver smak, ethvert behov og ikke minst enhver lommebok. Med våre tilbud på gamer pc-er kan du altså skaffe deg en virkelig lekker PC for en brøkdel av prisen.

Utover våre virkelig lukrative tilbud på gaming computere og datamaskiner finner du også et hav av gode tilbud på forskjellige hardware og utstyr. Nå er det ikke lenger noen unnskyldning for å spille med slitt eller delvis defekt utstyr. Merk forskjellen med et gear som er produsert til gaming, det gjør bare noe ekstra med hele opplevelsen.

En gamer bærbar datamaskin på tilbud kan også brukes til skolearbeid

Hvis ditt barn skal ha en ordentlig bærbar PC kan du like så godt slå to fluer i ett smekk. En gamer laptop har mer enn rikelig kapasitet til også å fungere glimrende til alle slags skole- eller uddannelses prosjekter. Våre bærbare datamaskiner er fra blant annet Asus, MSI samt Shark Gamings eget merke og er alle kjent for solid kvalitet og rå power.

Med NVIDIA GeForce RTX grafikkort og de nyeste prosessorer, masser av RAM og Windows 10 installert, kan våre bærbare datamaskiner enkelt kjøre alt fra Photoshop og andre krevende grafikkprogrammer, skriveprogrammer, PowerPoint m.m. De kan også brukes til å se film på med knivskarp skjermkvalitet. Ønsker du også SSD harddisk som virkelig sparker den bærbare maskinen opp i hastighet er dette naturligvis også en del av våre løsninger.

Du får mye mer datamaskin for pengene hos Shark Gaming enn du gjør i de tradisjonelle MACbooks!

Kom gjerne å snakk med oss hvis du vil være helt sikker på å få en bærbar gamer PC på tilbud som kan det du, eller ditt barn har behov for..

Hvis du søker et godt gamer PC tilbud så er du på det rette sted. Du finner løpende knallgode tilbud i takt med at vi skal ha plass til nytt spennende gamer utstyr. Du er alltid velkommen til å kontakte oss ved spørsmål eller behov for kompetent rådgivning.