Gaming Tastatur

Her finner du prof-gamer tastaturer for den seriøse spillentusiasten som er kvalitetsprodukter spekket med kule funksjoner i alle prisklasser. Alle Shark Gaming produktene er utelukkende designet med bare den beste hardware for å sikre den høyeste kvaliteten på markedet.

Kjøp ditt nye gamingtastatur hos Shark Gaming

Her finner du gamingtastatur med mange forskjellige spesifikasjoner og funksjoner. Gamingtastaturene hos Shark Gaming er alltid produsert og utviklet med den beste maskinvaren som sikrer at du kjøper et godt kvalitetstastatur. Tastaturene er utviklet for forskjellige behov. Du kan finne tastaturer som er utviklet for intens gaming, og tastaturer som passer mindre behov. Tastaturene kan også fås med antighoasting og andre smarte funksjoner som gir deg fordeler i kampens hete. Et ekte gamingtastatur skal kunne uttrykke personligheten din, og det oppnår du med de beste gamingtastaturene fra Shark Gaming. Er du på jakt etter mekanisk gamingtastatur, har vi tastaturer med raskt og veldig responsive taster med lang holdbarhet. Få RGB-lys i tastaturet for den beste gamingopplevelsen!

Gamer tastatur fra de store merker

Et gaming tastatur er ikke bare et tastatur. Du kan velge mellom et hav av spesifikasjoner og funksjoner, så du får et tastatur som passer perfekt til din spillestil og dine preferanser. Du skal for eksempel ta stilling til om du ønsker et mekanisk gamer tastatur, et tastatur med lys, antall makrotaster, håndleddstøtte m.m. Vi forhandler gaming keyboard fra forskjellige produsenter som:

  • Gaming tastatur Corsair
  • Gaming tastatur Steelseries
  • Cooler Master tastatur

Hos Shark Gaming er vi eksperter på alt av gamingutstyr, derfor har vi naturligvis også utviklet vårt eget tastatur; Shark Venator Gaming Tastatur. Det er et mekanisk gaming tastatur i meget høy kvalitet, som er perfekt til profesjonelle og seriøse gamere. Tastaturet er basert på Kailh Red Switches, som minner om den populære Cherry MX. Det er et mindre tastatur med lys og lyseffekter, som kan tilpasses til den enkelte knapp. Utover dette kan alle knappene programmeres individuelt til å utføre ulike handlinger.

Hvilket gamer keyboard skal du velge?

Det er mange vurderinger man skal ta innen man velger det rette gaming tastatur. Hos Shark Gaming vet vi hvor individuelt det er, når det kommer til hva slags gamer keyboard man foretrekker. Det er også derfor vi har et stort utvalg av tastaturer, så det er noe til ethvert behov. Vi forhandler gamer keyboards med forskjellige typer switch, med eller uten numpad samt forskjellige antall programmerbare taster. Du kan lese mer om spesifikasjoner og funksjoner for de spesifikke gamer tastaturer under de enkelte produkter. Er du i tvil om hvilket gaming tastatur som er best til deg? Vi står klare til å svare på spørsmål og kan kontaktes via chatten her på hjemmesiden, på telefon +47 23 96 76 76, på mail på post@sharkgaming.no, eller så er du velkommen til å komme innom vår fysiske butikk i Herlev nær København.

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00