Shark Gaming er fremdeles åpent. Les mer her.

  • Ekte gamingmaskinerer vår kjernekompetanse
  • Ekte gamingutstyrSpesialutvalgt sortiment
  • Ekte supportfra maskinvarespesialister
  • Fete bonusgavermed alle datamaskiner

KURV

Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven

DESIGN DIN HAI

Når du kjøper en stasjonær PC fra Shark Gaming, kan du velge at få trykk på datamaskinen din.

Design Din Hai

STANDARD DESIGNS

Design Din Hai

DITT EGET DESIGN

SLIK GJØR DU

1  Velg "Ditt trykk" under "Eget trykk" i konfigurasjonen på ønsket datamaskin.

2  Når bestillingen ditt har gått igjennom, sender du en e-post til print@sharkgaming.no med bestillingsnr. i emnefeltet og selve trykkfilen.

Som utgangspunkt legger vi alltid trykk midt på kabinettet. Hvis du har noen preferanser for hvordan det skal plasseres, kan du utdype dette i samme e-post og være så spesifikt som mulig.

Husk å lese "Krav til trykk".

KRAV TIL TRYKK

Trykket du sender må være i et av følgende filformater: JPG, PNG, EPS, PDF, SVG, AI

For å oppnå best resultat må trykkfilen gjerne være i vektorformat (EPS, PDF, SVG, AI). Dersom filen har formatet JPG, PNG eller noe annet og er har lav oppløsning / dårlig kvalitet, kan vi ikke garantere et 100 % skarpt resultat.

Kvaliteten på trykket avhenger av oppløsningen på filen du sender. Dersom du sender en trykkfil som ikke er i vektorformat, dvs. JPG, PNG osv, må oppløsningen på bildet være så høy som mulig. Hvis oppløsningen er for lav, risikerer du at trykket blir uskarpt/kornete.

Vi gjør oppmerksom på at trykkfiler i PNG-format som inneholder en gradient/fade i designen som går fra farge til transparent/gjennomsiktig, vil få en bakgrunnsfarge tillagt. Denne bakgrunnsfargen blir lagt på hele trykket.

UNIK DATAMASKIN

En nyhet er at Shark Gaming nå kan tilby eget trykk på datamaskinene.

Vår visjon er å tilby den ultimate gamingopplevelsen gjennom håndplukkede gamingprodukter som er basert på et godt konsept og som har en unik design.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Shark Gaming forbeholder seg retten til å avvise ethvert trykk. Dette kan inkludere trykk som kan virke støtende eller på annen måte anses diskriminerende. Vi fratar oss alt ansvar fra grafisk materiell som kan inneholde opphavsretter.

Ved bestilling av en artikkel med eget trykk, mister du retten til å returnere produktet som trykket sitter på.