Ferdigbygget Gamer Laptops fra MSI og ASUS

Våre ferdigbygde gaming laptops fra MSI og ASUS er kraftfulle laptops som tilfører oppmerksomhet og ikke minst respekt. Disse maskinene lever garantert opp til dine forventninger og kan klare selv de tyngste spill. En ASUS eller MSI gaming laptop gir deg en optimal gaming opplevelse.

MSI Gaming Laptop

MSI er en anerkjent produsent av bærbare gaming laptops og du er dermed garantert en maskin med god ytelse i forhold til prisen. Fordelen ved å kjøpe en ferdigbygd laptop fremfor en man selv bygger, er at alt er installert på forhånd og at den derfor er klar til bruk med det samme. Maskinen passer til deg som ønsker en enkel løsning som er optimert med en sterk prosessor, et høytytende grafikkort, en suveren skjermoppløsning og en maskin som enkelt kan brukes til alt annet privat.

Våre MSI gaming laptops bruker operativsystemet Windows 10 Home eller Pro. De andre spesifikasjoner varierer alt etter hvilken modell og MSI maskin du ønsker. Du finner et godt utvalg i alle prisklasser, felles for dem alle er at du er sikret full valuta for pengene hos Shark Gaming.

ASUS Gaming Laptop

Med en ASUS gamer laptop er du sikret en laptop som har høy ytelse og er verdt pengene. Laptops fra ASUS har enten Windows 10 eller Prom og er samtidig maskiner med spesifikasjoner på mange forskjellige nivåer. De ferdigbygde laptops fra ASUS er en bekvem løsning og du vet at du får en av de beste på markedet. ASUS er kjent for å produsere gode gaming laptops til en pris som alle kan være med på. Hvis du er i tvil om hva du helt konkret har behov for, vil vi anbefale deg å kontakte oss. Alle hos Shark Gaming er gaming eksperter med stor lidenskap og vi vil raskt kunne hjelpe deg så du er sikker på å få en gaming maskin som kan det den skal.

Ferdigbygde bærbare

Hvis du leter etter en gaming laptop som lever opp til sitt navn, skal du rette din oppmerksomhet over til de ferdigbygde gaming laptops fra MSI og ASUS. MSI og ASUS gaming maskiner er klar til bruk med det samme og lever opp til alle forventningene dersom man tar et titt på de bærbare datamaskiner sine spesifikasjoner.

De bærbare PCene har et rent og klassisk utseende og er supersterke gaming laptops i forhold til prisen. Bærbare PCer kan håndtere de tunge og nyeste dataspill, og er også tilpasset skole/kontorbruk. De kan derfor brukes til hverdagens mange formål, hvilket gjør laptopen til en sterk spiller på markedet dersom man ønsker en bærbar datamaskin som kan brukes til alle formål og fortsatt ha en stor styrke.

En kraftfull MSI gaming laptop eller Asus bærbar kan for noen virke som en stor utgift. Derfor er deres multifunksjonelle egenskaper et stort pluss og du kan i tillegg bruke den til alt annet enn gaming. Den kan brukes som arbeidsmaskin, til skolebruk, til kreative grafikk prosjekter og lignende. Den kan klare alt - det garanterer vi.

Gaming-PC guide

Hvis du er i tvil om hvilke datamaskiner du skal velge og hvor mye de populære spillene krever, ikke bekymre deg!

Vi har satt sammen de mest populære spillene og våre anbefalte datamaskiner for ethvert budsjett.

Velg ditt spill
Gaming-PC guide

Trenger du hjelp?

Chat

Finn vår nettprat nederst til høyre på nettstedet, om du har spørsmål om produktene.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

Telefon

Ring oss på +45 77342776 - vår kundesupport er klar til å svare på spørsmålene dine. English and Danish Support Only.

Hvis du er bedriftskunde, kan du ringe +45 38411555.

Mandag - Torsdag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:30

Fredag:
09:30 - 12:30 & 13:00 - 16:00

E-post

Mail til oss her hvis du har spørsmål om et av produktene våre.

Forventet svartid på arbeidsdager:
48 timer

Butikk

Finn våre fysiske butikk- og hentepunkter på Naverland 6, 2600 Glostrup.

Åpningstider:
Man-Tor: 09:30-16:50
Fredag: 09:30-16:30
Lørdag: 12:00-16:00