Hvilket gamingoppsett passer best for dig?

Å investere i et gamingoppsett er en betydelig investering. Derfor er det viktig at du finner et gamingoppsett som passer ditt budsjett og dine behov.

En investering i riktig gamingoppsett sikrer deg en kombinasjon av gode gamingopplevelser og trygghet. Og hos SharkGaming har vi godbiter å tilby til alle gamer-haier der ute på jakt etter et nytt oppsett.

Les med her, hvor vi dykker ned i tre forskjellige gamingoppsett du kan finne hos SharkGaming. Her tar vi en titt på noe av utstyret du får med de forskjellige oppsettene, og så smaker vi også på innmaten til gamer PC-ene. Det er noe for enhver smak.

Let’s go!

Casual gamer setup : Når du trenger å kickstarte gamerkarrieren din

Casual Gamer pack

Innhold –Casual gamer pack
●        Casual gamer PC:

●       Prosessor: Intel Core i5-11400F

●       RAM: Patriot Viper STEEL 2x4 3200Mhz

●       Grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 1660 SUPER OC 6G

●       Lagring: Shark 1TB M.2 NVMe SSD

●       SharkGaming SG27165 27" 165Hz buet skjerm

●       Shark Velocity Gaming Mus

●       SharkGaming musematte

●       Shark Venator K50-TKL Rød/Brun Switch-tastatur

●       Shark Receptor H70 kablet gamingheadset

Er du ny i spillet og i ferd med å skaffe deg ditt første gamingoppsett? Da vil SharkGamings «Casual pack» dekke dine behov i de fleste tilfeller. Her finner du vårt casual gameroppsett.

I denne pakken får du alt du trenger for å komme i gang.I denne pakken får du alt du trenger for å komme i gang. Vi starter med å se på det viktigste: PC-en.

I sentrum av hvert gameroppsett er selvfølgelig gamer-PCen. Som ny gamer vil du ha en PC som kan trekke litt av hvert under rimelige forhold. Det er akkurat det du får med PC-en i denne pakken.

Du får rikelig med lagringsplass og lynraske lastetider med datamaskinens 1TB M.2 NVMe SSD-harddisk. Da er du sikker på at det ikke er deg de andre må vente på når hoder skal rulle i en ny bane. Den medfølgende 8 GB RAM (3200 MHz) sørger også for en flytende opplevelse med de aller fleste spill.

CPU-en er en 11. generasjon Intel Core i5-11400F. Denne CPU-en gir PC-en en kraft som håndterer alle de vanlige oppgavene du kan sette den til. Denne prosessoren skal også utfylle GPU ganske bra når du gamer.

I grafikkortet finner du en av de beste GPUene i en eldre generasjon – nemlig en GeForce GTX 1660 SUPER OC 6G. Denne GPUen leverer konkurransedyktige mengder FPS i de aller fleste spill (med middels/høye grafikkinnstillinger). Ikke la deg lure av at GPU-en er noen generasjoner bak de nyeste. Den plasserer bare GPUen i en billigere prisklasse, og den dekker fortsatt behovene til de aller fleste gamere ganske godt.

Hvis vi vil se litt mer på noe av utstyret som følger med dette gamingoppsettet, har vi skjermen, som skiller seg ut med en buet form. Med en oppdateringsfrekvens på 165HZ kan du presse flere FPS ut av bildet. Kompromisset her er mengden farger og bakgrunnsbelysningen, som godt kan være i den lave enden. For de fleste er dette småting, men de må nevnes.

Gamermusen kommer med RGB og ekstra konfigurerbare knapper på siden som er enkle å stille inn etter behov. Da kan du få snarveiene slik du vil ha dem. En stilig SharkGaming musematte som sørger for jevne og enkle bevegelser er også inkludert.

Det medfølgende tastaturet er tilgjengelig enten med røde brytere, som gir et lineært trykk, eller med brune brytere, som gir taktil følelse når de trykkes inn i form av en støt. For gamingrelaterte formål er ditt valg av tastatur mest et spørsmål om smak og preferanse.

Til slutt har vi headsettet, som leverer klar, skarp og deilig surroundlyd – slik at du alltid kan høre hvor fienden kommer fra.

Serious gamer setup : Få sylskarpe bilder og førsteklasses FPS med enorme mengder tallknusing

Serious Gamer pack

Innhold – Serious gamer setup
●        Serious gamer PC:

●        Prosessor: Intel Core i7-11700F

●        RAM: Gigabyte AORUS RGB 2x8 3333MHz

●        Grafikkort: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti Gaming OC 12GB

●        Lagring: KINGSTON NV1 1TB M.2 2280 NVMe SSD

●        SharkGaming SG27-Q144 27" 144hz 1440p skjerm

●        Shark Velocity Gaming Mus

●        SharkGaming musematte

●        Shark Venator K50-TKL Rød/Brun Switch-tastatur

●        Shark Receptor H70 kablet gamingheadset

Hvis du ønsker å kunne game alle spillene på markedet med de høyeste grafikkinnstillingene, uten å gå på bekostning av budsjettet ditt, bør du investere i et skikkelig gamingoppsett. Du finner oppsettet her.

La oss starte med å se på hvordan utstyret i dette oppsettet skiller seg fra et uformelt gamingoppsett. Bortsett fra at selve PC-en har fått betydelige oppgraderinger, er den eneste forskjellen her faktisk skjermen.

Skjermen i dette gamingoppsett er ikke buet, og den kommer også med en litt lavere oppdateringsfrekvens enn den fra vårt uformelle gamingoppsett. Men ikke la det lure deg. Denne skjermen skinner og blinker med 70% høyere oppløsning, nesten 100 ganger flere farger, over 30% skarpere belysning og bedre responstider. Hvis det er noen tvil, er denne skjermen fra vårt seriøse gameroppsett å foretrekke i de aller fleste tilfeller.

Selve spill-PC-en i et seriøst gameroppsett kommer i SharkGamings egen pakning: Shark Silent Void. Silent Void holder PC-ens støynivå på et minimum – selv om du presser all saften ut av datamaskinen som den kan trekke.

Igjen får du rikelig med lagringsplass tilalle spillene dine med en 1TB M.2 NVMe SSD. Mengden RAM er derimot doblet i dette gamingoppsettet – fra 8 GB til 16 GB. Dette lar deg bl.a. streame spillene dine mens du gamer, og det gir deg også en fordel når du gamermed ultrahøye grafikkinnstillinger.

CPU-en tilhører 11. generasjon og er mid-to-high-end. CPU'en sørger for jevnt samarbeid mellom resten av maskinens komponenter og skinner også når du bruker datamaskinen til andre oppgaver enn gaming.

GPUen er fra Nvidias 3000-serie. Selv om denne GPUen ikke er flaggskipet, er det ikke noe spill som den ikke med glede knaser gjennom. Den yter utmerket i alle spill, selv med de høyeste grafikkinnstillingene, og den etterlater ikke skjermen sulten på mer.

Et Serious Gamer-oppsett er for deg som vil ha tonnevis med FPS – selv når ting blir varmt i kampens hete. Den er for deg som ønsker å unngå input lag, ghosting og andre fenomener som kan trekke ned ytelsen når du gamer. Og til slutt er oppsettet for deg som er villig til å bruke litt mer penger på godt gamerutstyr.

No Compromise setup : Når bare beast modus er godt nok for deg

No Compromise gamer pack

Innhold – No Compromise gamer setup
●        "No Compromise" gamer-PC:

●        Prosessor: Intel Core i9-11900KF

●        RAM: Gigabyte AORUS RGB 2x8GB 3333MHz

●        Grafikkort: Gigabyte AORUS GeForce RTX 3080 Ti MASTER 12GB

●        Lagring: KINGSTON NV1 1000GB M.2 2280 NVMe SSD

●        SharkGaming SG34-WQ144 34" WQHD 144HZ buet skjerm

●        Shark Velocity M71 trådløs spillmus

●        SharkGaming XL musematte

●        Shark Venator K50-TKL Rød/Brun Switch-tastatur

●        Shark Receptor H70 trådløst gamingheadset

Leter du etter det slemmeste beistet i et gamingoppsettet? Så tilfredsstill sjelens lengsler med SharkGamings "No Compromise" ferdigbygde og komplette gamingoppsettet.

Her får du hele pakken: En gamer-PC som trekker alt på ultrainnstillinger; en buet skjerm med en størrelse som fyller hele bakveggen bak skrivebordet ditt; en trådløs mus og et trådløst headset med responstider som om den var kablede; en XL musematte som gjør halve skrivebordet til en ren reaksjonsoverflate; og selvfølgelig et tastatur hvor du selv velger brytertype.

Og så er det selvfølgelig også lagt til deilig RGB-belysning inn i de fleste komponenter.

La oss holde dette No Compromise gamer setup opp mot vårt Serious gamer setup fra før. Ser vi på utstyret får du full bevegelsesfrihet her med kappede kabler, både i headsettet og ved gamingmusen. Du slipper også de irriterende "hoppene" med musen med en XL musematte

Der du virkelig vil føle oppgraderingen i utstyret, er når du kaster et blikk på skjermen. Både i størrelse og format overgår dette forgjengeren fra forrige gamingoppsett. Med et buet format, en størrelse på 34 tommer, og en UWQHD-oppløsning på 3440 x 1440 piksler (hele 35% høyere oppløsning enn skjermen i Serious setup), får du her en bildeopplevelse som suger deg inn og fordyper deg i de gamingverdenene du elsker mest. Responstiden er like lav som forgjengeren - bare 1 ms (MPRT)

PC-en i No Compromise gamer setup må selvfølgelig kunne støtte en skjerm i denne størrelsen og formatet, og det gjør den med glede. Med en RTX 3070Ti GPU kaster den krystallklare bilder fra skjermen i en like jevn strøm som prosjektilene flyr fra en P90.

CPU-en er 11. generasjons flaggskip, som fortsatt skinner på alle parametere som er relevante for gamerei dag.

Vannkjøling er selvfølgelig også installert i PC-en. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for overoppheting i et No Compromise gamer setup.

La oss veilede deg til det perfekte oppsett

Vi håper at du kan finne litt inspirasjon blant gamingoppsettene vi har presentert for deg på denne siden. Selvfølgelig kan du enkelt konfigurere hvert oppsett online slik at det passer akkurat dine behov og din smak.

Vil du ha mer innsikt i sakene? Da har vi selvfølgelig også litt ekstra agn til deg. Kom innom butikken vår i Glostrup og prøv våre forskjellige oppsettene!

Og er du i tvil om hvilket oppsett som passer deg og dine muligheter, er vi selvfølgelig alltid klare til å veilede deg videre. Chat med oss på denne siden eller ring +45 77 34 27 76 – så finner vi et godt gamingoppsett for deg.

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!