Sharkpedia Spillblogg: Maskinvare

The Merge og fallende GPU-priser

The Merge og fallende GPU-priser

Ethereum-nettverket har gjennomgått The Merge, noe som gjør crypto-mining ulønnsomt for mange. Hvordan vil det påvirke GPU-prisene i fremtiden?

Se mer her

Ryzen 7000 er på vei

Ryzen 7000

AMD annonserte i slutten av august at fire nye Ryzen desktop CPUer kommer i 2022. Les hva vi vet om dem så langt.

Se mer her

Hvorfor kjører ikke RAM alltid på max hastighet?

Hvis RAM-en din ikke kjører på maksimal hastighet, kan det være flere årsaker til dette. Les med nedenfor, hvor vi gjennomgår de mulige forklaringene - og forteller deg hvordan du går frem.

Se mer her

Hvilket gamingoppsett passer best for dig?

Å investere i et spilleroppsett er en betydelig investering. Derfor er det viktig at du finner et spilleroppsett som passer ditt budsjett og dine behov! Vi har derfor funnet tre eksempler på hvilket gamer-oppsett som vil passe deg best.

Se mer her

Guide: Hvilket grafikkort bør jeg velge?

Guide: Hvilket grafikkort bør jeg velge?

Når du skal kjøpe nytt grafikkort, bør du naturligvis først og fremst tenke på budsjettet ditt. Er ultrainnstillinger og høy frame rate virkelig det viktigste hvis det betyr at du må leve på nudler i to måneder? Svaret er selvfølgelig et rungende ja!

Se mer her

Guide: Gamingmaskinvare

De fleste gamere har en generell forståelse av hvilken rolle de ulike maskinvarekomponentene spiller når det gjelder datamaskinens funksjon. Det er imidlertid de færreste av oss som har kontroll på nøyaktig hvilke oppgaver som håndteres av for eksempel CPU-en og GPU-en, og hvilken maskinvare som står bak når datamaskinen begynner å krangle.

I denne guiden går vi gjennom funksjonene til CPU, GPU og RAM, slik at du kan lære mer om hvorfor det ikke nødvendigvis bare holder å kjøpe det nyeste grafikkortet hvis du vil ha en flott og flytende spillopplevelse.

Se mer her

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!