SharkGaming

Gaming gear

Shark Gaming laver gamer gear af højeste kvalitet udviklet specifikt til seriøse gamere med de bedste produkter på markedet.

SharkGaming

Gaming gear

Shark Gaming lager gamer utstyr av høy kvalitet utviklet spesielt for seriøse gamer med de beste produktene på markedet.

SharkGaming

Skjerm

Med skjermer fra SharkGaming får du enestående bildefrekvenser, lynrask responstid, høy oppløsning, milliarder av farger og gode kontrastforhold.

Shark Velocity

Gaming Mus

Gamermusene våre er designet for å hjelpe deg i selv de mest stressende situasjonene som den virtuelle gamingverdenene utsetter deg for.

Shark Receptor

Gaming Hodetelefoner

Oppnå krystallklare lydopplevelser i spillene dine med headset som får deg til å føle deg midt i den virtuelle verdenen.

Shark Venator

Gamer Tastatur

Blant SharkGamings utvalg av profesjonelle gamertastaturer finner du produkter som kan håndtere flere input samtidig, og som i tillegg tåler tøff behandling i kampens hete.

SharkGaming

Musemåtte

 SharkGamings musemåtter er udviklet til at optimere din evne maksimalt og den rigtige gaming musemåtte kan virkelig gøre en forskel for din præstation online!

Shark Vortex

Gaming Stol

Få maksimal komfort og en ergonomisk riktig posisjon mens du gamer med de beste gamerstolene fra SharkGaming.

Shark

Gear-Pakken

Hvis du allerede har kjøpt en Shark Gaming PC eller Laptop og du kun trenger utstyret vårt, kan du sette sammen din egen Shark Gear-pakke bestående av Shark Gaming Gear.

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!