RASKERE I TIMENRASKERE Å SPILLE

SKOLESTART MED NVIDIA Geforce

Bærbare PC-er i GeForce RTX™ 30-serien fra NVIDIA® er de beste verktøyene for skolearbeid, spilling og innholdsskaping. Du får tynne og kraftige maskiner – drevet av prisbelønte GPU-er, Max-Q-teknologier og NVIDIA Studio – som akselererer appene dine for studiene, superlader de nyeste spillene med realistisk grafikk og gir energi til de kreative appene dine.

Nvidia GeForce RTX
BEGYNN Å SPILLE

BEGYNN Å SPILLE

GPU-er i GeForce RTX 30-serien driver verdens raskeste bærbare PC-er, slik at du kan nyte de nyeste spillene på måter gjennomsnittlige bærbare PC-er bare ikke kan konkurrere med. Spill spillene med den mest realistiske og oppslukende grafikken, AI-akselerert ytelse, den laveste systemtidsforsinkelsen og et jevnt bilde uten hakking mens du strømmer.

OPTIMAL SPILLYTELSE

OPTIMAL SPILLYTELSE

RTX ON (raytracing og DLSS) ved tilgjengelighet. En gjennomsnittlig bærbar PC er ikke i stand til noen av funksjonene.

Intel Core i7-grafikk i forhold til GeForce 3060-GPU for bærbar PC (60W TGP for GPU). Gjennomsnittlige bilder per sekund ved 1080p (Full HD). Høykvalitetsinnstillinger, høy raytracing, DLSS-kvalitetsmodus. Fortnite-innstillinger: 1080p, Epic-forhåndsinnstilling, DLSS-balanse, RT On: RT Shadows On, Reflections/AO middels, GI lav. Ytelsen måles ved hjelp av ulike systemer og varierer fra modell til modell. Sjekk med produsenten for deres bestemte modell og spesifikasjoner.

ENGASJERENDE RAYTRACING

ENGASJERENDE RAYTRACING

Få den mest realistiske og oppslukende grafikken med dedikerte RT-kjerner. Raytracing simulerer lysets fysiske egenskaper i sanntid for å oppnå filmliknende kvalitet i de mest visuelt krevende spillene.

BEDRE AI-YTELSE MED DLSS

BEDRE AI-YTELSE MED DLSS

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-rendringsteknologi som øker bildefrekvensen ved hjelp av dedikerte Tensor-kjerner i GPU-er fra GeForce RTX-serien. Med DLSS kan du skru opp spillinnstillinger og oppløsning for en utrolig visuell opplevelse.

Reflex Low Latency

Reflex Low Latency

Finn motstandere kjappere, reager raskere og øk treffsikkerheten din med en revolusjonerende rekke teknologier bygget for å måle og optimere systemtidsforsinkelse. NVIDIA Reflex leverer den laveste tidsforsinkelsen og den beste responstiden.

FÅ FART PÅ STUDIENE DINE

FÅ FART PÅ STUDIENE DINE

Bærbare PC-er med GeForce gir GPU-akselerasjon for de mest populære programmene som brukes innen ingeniørfag, datavitenskap og finans. Dette betyr interaktiv rendring i sanntid for komplekse komponentutforminger og simuleringer, raskere bilde- og signalbehandling og muligheten til å utvikle større, mer nøyaktige modeller for AI og datavitenskap. GPU-akselerasjon betyr at du kan fullføre arbeidet raskere, bruke mer tid på å lære og mindre tid på venting.

YTELSE FOR REALFAGSPROGRAMMER

YTELSE FOR REALFAGSPROGRAMMER

Ingeniørfag: SOLIDWORKS GRCAD Black Owl-test ved 1080p (bps) | Kunstig intelligens: MLPerf-kompatibel TensorFlow-/ResNet50-opplæring på WSL (bilder/sek) | Gjennomsnittlig bærbar PC er 12. generasjons Intel Core i9 (ingeniørfag) eller R9 5900HX med Radeon-grafikk (AI). Ytelsen måles ved hjelp av ulike systemer og varierer fra modell til modell. Sjekk med produsenten for deres bestemte modell og spesifikasjoner.

DE MEST POPULÆRE REALFAGSAPPENE FORSTERKET AV BÆRBARE PC-ER MED GEFORCE

DE MEST POPULÆRE REALFAGSAPPENE FORSTERKET AV BÆRBARE PC-ER MED GEFORCE
FÅ FART PÅ FANTASIEN

FÅ FART PÅ FANTASIEN

Superlad kreativiteten din i og utenfor klasserommet med NVIDIA Studio-plattformen med akselererte apper, driverteknologi og eksklusive verktøy, inkludert NVIDIA Omniverse, Canvas og Broadcast. Bærbare PC-er med NVIDIA RTX er utstyrt med dedikert maskinvare for å akselerere 3D-design og foto- og videoredigering. Og med AI kan du bruke avanserte effekter med et enkelt klikk. Så enten du redigerer videoer, strømmer, spiller eller bare legger til det lille ekstra til leksene dine, løfter NVIDIA Studio alt du gjør.

YTELSE FOR SKAPERE

YTELSE FOR SKAPERE

Hardware: Testet på bærbare NVIDIA Studio-pc'er med GeForce RTX 3060-GPU til bærbare pc'er og Intel Core i7 12. generation og MacBook Pro 16 med M1 Pro. Ydeevnen måles ved hjælp af forskellige systemer og vil variere efter model. Kontakt producenten for at få oplysninger om deres model og specifikationer.

Programvare: Blender 3.1 OpenData-referansen med OptiX- og Metal-rendringsmotorene (henholdsvis). Adobe Premiere Pro-eksporttest er målt gjennom Adobe Media Encoder 14.3.2 ved bruk av ulike 4K-sekvenser med en kombinasjon av typiske effekter. Adobe Photoshop 23.1.1-ytelse som bruker avanserte effekter på RAW-bilder i forskjellige oppløsninger.

POPULÆRE APPER FOR SKAPERE FORBEDRET AV BÆRBARE PC-ER MED GEFORCE

POPULÆRE APPER FOR SKAPERE FORBEDRET AV BÆRBARE PC-ER MED GEFORCE

OPTIMERT KRAFT OG YTELSE

DREVET AV MAX-Q-TEKNOLOGIER

TYNN OG KRAFTIG

TYNN OG KRAFTIG

GeForce tilbyr verdens tynneste bærbare PC-er med høy ytelse, perfekte for studenter på farten. Det finnes mange varianter under 20 mm og under 2 kg.

FORBEDRET BATTERILEVETID

FORBEDRET BATTERILEVETID

NVIDIA Optimus®-teknologien og Battery Boost samarbeider for å forbedre batterilevetiden – enten du studerer eller spiller.

HVISK I STILLHET

HVISK I STILLHET

Hold distraksjonene til et minimum med den AI-drevne algoritmen til WhisperMode 2.0. Det er bare å sette inn kontakten og velge ønsket lydnivå for den beste balansen mellom akustikk og ytelse.

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!