KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven
BPS KAN KÅRE VINNEREN

BPS KAN KÅRE
VINNEREN LAVESTE SYSTEMLATENS,
HØYESTE BPS

Konkurransespill som Call of Duty: Warzone, Fortnite, og Rainbow Six Siege krever maksimal bildefrekvens og lavest mulig systemlatens. Få fortrinnet du trenger, på under 25 millisekunder (ms) med NVIDIA Reflex og mer enn 144 bilder per sekund (BPS), drevet av GeForce RTX. Den beste responstiden. Uslåelig ytelse. BPS kan kåre vinneren.

Nvidia GeForce

HØY BPS, SPILLING MED LAV LATENS

NVIDIA REFLEX

NVIDIA REFLEX

MODUS FOR LAV LATENS

NVIDIA Reflex gir det optimale konkurransefortrinnet gjennom en revolusjonerende pakke med teknologier for å optimalisere systemlatens for e-sportspill. Finn motstandere kjappere. Reager raskere. Øk treffsikkerheten.

DEN BESTE RESPONSTIDEN

SYSTEMLATENS PÅ 25ms

Du trenger den beste ytelsen for å vinne i Battle Royale- og FPS-spill som Fortnite, Apex Legends, og Rainbow Six Siege. Oppnå systemlatens på under 25 ms med NVIDIA Reflex og GeForce GPU-er.

DEN BESTE RESPONSTIDEN

NVIDIA Reflex-modus på.
Systemlatens målt i 1080p, med innstillingene på maks på en 144 Hz-skjerm og en Core i9 10900K-CPU.

USLÅELIG YTELSE

SPILL MED MER ENN 144 BPS

Med et raskere grafikkort med høyere bildefrekvens ser du ting tidligere, slik at du har en bedre sjanse til å treffe målene. Det er derfor spillere med bedre grafikkort gjennomsnittlig har høyere Kill/Death (KD)-forhold. GPU-ene fra NVIDIA GeForce gir den høyeste BPS-en for konkurransespill.

USLÅELIG YTELSE

Gjennomsnittlig BPS ved 1080p, høye innstillinger og en i9 10900K-prosessor.
144 BPS, 240 BPS og 360 BPS er de anbefalte frekvensene på skjermer med henholdsvis 144 Hz, 240 Hz og 360 Hz.

KONKURRER MED JEVN BILDEKVALITET

NVIDIA G-SYNC®-skjermene er laget for å konkurrere, med jevne bilder uten hakking og oppdateringsfrekvenser på opptil 360 Hz. Med eksepsjonell reaksjonsevne, innebygd e-sportmodus, Reflex Latency Analyzer og imponerende bildekvalitet vil NVIDIA G-SYNC®-skjermene endre måten du ser på konkurransespilling på.

COMPETE TEAR-FREE

MASKINVAREN SOM SNUR KAMPEN

Gjør deg klar til de mest utfordrende spillene med GeForce.

Computer

Laptop