GeForce RTX 3090 familyTHE BFGPUs

Bærbare PC-er i GeForce RTX™ 40-serien

Beyond Fast

NVIDIA® GeForce RTX™ 40-seriens GPU’er til bærbare pc’er driver verdens hurtigste bærbare pc'er til gamere og kreative. De er bygget med den ultraeffektive NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur, som sikrer et kvantespring i ydeevne takket være AI-drevet DLSS 3 og muliggør livagtige virtuelle verdener med fuld raytracing. Desuden optimerer Max-Q-teknologipakken systemydeevne, kraft, batterilevetid og akustik til maksimal effektivitet.

Nvidia GeForce RTX

Den ultimate plattformen for spillere og skapere.

Drevet av GeForce RTX™ 40-serien og DLSS 3

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

Nye multiprosessorer for strømming

Opptil dobbelt så høy ytelse og strømeffektivitet

Fjerde generasjons Tensor-kjerner

Opptil 4 x bedre ytelse med DLSS 3 vs. brute-force rendering

Tredje generasjons RT-kjerner

Opptil dobbelt så høy ytelse for raytracing

Banebrytende GPU-er for bærbare PC-er

Banebrytende GPU-er for bærbare PC-er

NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur

AI-akselerert ytelse

AI-akselerert ytelse

NVIDIA DLSS 3

Optimert kraft og ytelse

Optimert kraft og ytelse

NVIDIA Max-Q-teknologier

Realistisk og engasjerende grafikk

Realistisk og engasjerende grafikk

Dedikerte raytracing-kjerner

Få fart på kreativiteten

Få fart på kreativiteten

NVIDIA Studio

Spillvinnende responstid

Spillvinnende responstid

NVIDIA Reflex-plattformen med lav latens

Bygget for direktestrømming

Bygget for direktestrømming

NVIDIA-koder og NVIDIA Broadcast-app

Ytelse og pålitelighet

Ytelse og pålitelighet

Game Ready- og Studio-drivere

NVIDIA DLSS 3

Ytelsesmultiplikatoren, drevet av AI.

DLSS er et revolusjonerende gjennombrudd innen AI-drevet grafikk som øker ytelsen enormt. DLSS 3 er drevet av de nye fjerdegenerasjons Tensor-kjernene og den optiske flytakseleratoren på GPU-ene for bærbare PC-er i GeForce RTX™ 40-serien, og bruker AI til å lage bilder av høy kvalitet.

Tatt med GeForce RTX 4090-GPU for bærbar PC på 2560 x 1440 før produksjon.
Ytelse varierer etter bærbar PC-modell. Sjekk med produsenten for deres bestemte modell og spesifikasjoner.

Cyberpunk 2077

Raytracing

Hyperrealistisk. Hyperrask.

Ada-arkitekturen bringer frem det beste med raytracing, som simulerer hvordan lys blir oppfattet i den virkelige verden. Med kraften til de bærbare PC-ene i RTX 40-serien og tredjegenerasjons RT-kjerner, kan du oppleve utrolig detaljerte virtuelle verdener som aldri før.

RAY TRACING ON
RAY TRACING OFF

NVIDIA Max-Q-teknologier

Optimert kraft og ytelse

NVIDIA Max-Q* er en pakke med AI-drevne teknologier som optimerer bærbare PC-er, slik at de kan levere høy ytelse i tynne formfaktorer.

NVIDIA Max-Q-teknologier

Viktige teknologier

  • 1 Dynamisk forsterkning bruker AI for å levere optimal kraft automatisk mellom GPU, GPU-minne og CPU for å øke ytelsen.

  • 2 Battery Boost finner den optimale balansen mellom strømbruken til GPU og CPU, batteriutladning, bildekvalitet og bildefrekvens for lengre batterilevetid.

  • 3 Rask kjerneskalering skalerer det optimale antallet kjerner og driver dem ved høyere frekvenser, noe som leverer mer ytelse for intensivt kreativt arbeid og realfag-apper mens du er på farten.

  • 4 CPU Optimizer gjør det mulig for GPU-en å optimere ytelsen, temperaturen og kraften til CPU-en.

  • 5 WhisperMode bruker AI-drevne algoritmer for å administrere viftehastighetene i forbindelse med CPU-, GPU- og systemtemperaturer for å levere god akustikk og best mulig ytelse.

  • 6 DLSS bruker AI for å gi en enorm ytelsesøkning.

  • 7 Advanced Optimus leverer lang batterilevetid i tillegg til jevn spilling uten hakking og skjermflimmer med G-SYNC.

  • 8 Resizable BAR gir prosessoren tilgang til hele GPU-rammebufferen samtidig, noe som forbedrer ytelsen i spill.

  • 9 Optimale spillinnstillinger finner den beste balansen mellom ytelse og bildekvalitet. Deretter konfigureres tilpassede grafikkinnstillinger automatisk basert på PC-ens GPU, CPU og skjerm.

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex

Seier målt i millisekunder.

NVIDIA Reflex gir den laveste tidsforsinkelsen og beste responstiden for det optimale konkurransefortrinnet. Reflex er bygget for å optimere og måle systemtidsforsinkelse, som gjør at du oppdager motstanderne raskere, gir raskere reaksjonstider og den beste treffsikkerheten for konkurransespill.

De mest populære verktøyene for den kreative sektoren.

NVIDIA Studio

NVIDIA Studio

Ideene dine, akselerert av NVIDIA Studio.

Løft dine kreative projekter til det næste niveau med NVIDIA Studio. RTX 40-serien er drevet af ny dedikeret hardware og giver adgang til uovertruffen ydeevne for bærbare pc’er inden for 3D-gengivelse, videoredigering og grafisk design. Oplev funktionsrige RTX-accelerationer i de bedste kreative apps, NVIDIA Studio-drivere i verdensklasse, der er udviklet til at give maksimal stabilitet, og en pakke af eksklusive værktøjer, der udnytter styrken ved RTX til AI-støttede kreative arbejdsgange.

NVIDIA-koder

NVIDIA-koder

Strømmingen går som en drøm.

Kom i fokus med den bedste kvalitet til livestreaming og den højeste ydeevne til gaming. GeForce RTX™ 40-serien er drevet af 8. generation af NVIDIA-koder (NVENC) og indvarsler en ny æra inden for udsendelse i høj kvalitet med AV1-kodningsunderstøttelse, der er udviklet til at give større effektivitet sammenlignet med H.264, hvilket låser op for imponerende streams ved højere opløsninger. Få derudover adgang til eksklusive optimeringer og AI-effekter i dine foretrukne udsendelsesapps, så du kan levere dit allerbedste til publikum – hver gang.

NVIDIA Broadcast-appen

NVIDIA Broadcast-appen

Ditt AI-drevne hjemmestudio

NVIDIA Broadcast-appen gjør ethvert rom om til et hjemmestudio, slik at direktestrømmingen, talechatter og videosamtaler tas til et nytt nivå ved hjelp av kraftige AI-effekter som støyfjerning, fjerning av gjenklang i rommet, virtuell bakgrunn med mer.

NVIDIA Omniverse

NVIDIA Omniverse

Koble de kreative verdene dine til et univers av muligheter.

NVIDIA Omniverse™ er en samarbeidsplattform for 3D-design i NVIDIA Studio-pakken med verktøy for skapere. Bygget for å akselerere arbeidsflyter og forene apper og ressurser for å bringe ideene dine ut i livet – raskt.

RTX 4060-GPU til bærbare pc'er eller nyere anbefales til NVIDIA Omniverse

NVIDIA Canvas

NVIDIA Canvas

Appen som fører kunst og AI sammen.

Bruk AI til å gjøre enkle skisser om til realistiske landskapsbilder. Lag bakgrunner raskt, eller få fart på konseptutforskingen, så du kan bruke mer tid på å visualisere ideer.

Bli klar til skolestart

Bli klar til skolestart

Bærbare pc'er fra GeForce RTX™ 40-serien kan håndtere det mest udfordrende skolearbejde – fra teknik og arkitektur til økonomi, kunstig intelligens og datavidenskab. De kører de bedste STEM-programmer og accelererer 3D-design-, simulerings- og datavidenskabelige arbejdsprocesser, hvilket gør dem ideelle til elever og studerende, der gerne vil have en bærbar pc, der nemt kan klare de mest krævende opgaver. AI-drevne fjernundervisnings- og samarbejdsfunktioner gør det også lettere at oprette forbindelse til undervisere og klassekammerater. Kom ud af computerrummet, udfør skolearbejdet hurtigere, og få mest muligt ud af din uddannelse med GeForce.

Flere funksjoner og fordeler

Game Ready-drivere

Game Ready-drivere

GeForce Game Ready-drivere gir den beste opplevelsen for favorittspillene dine. De er finjustert i samarbeid med utviklere og har gjennomgått omfattende testing på tusenvis av maskinvarekonfigurasjoner, for maksimal ytelse og pålitelighet.

GeForce Experience

GeForce Experience

Ta opp og del videoer og skjermbilder, og strøm direkte med venner. Hold driverne dine oppdaterte, og optimaliser spillinnstillingene dine. Med GeForce Experience kan du gjøre alt. Det er den perfekte følgesvennen til GeForce-grafikkortet ditt.

NVIDIA G-SYNC®

NVIDIA G-SYNC®

Gjør skjermbildene dine om til kunstverk med fotomodusen i spillet, og ta bilder i 360 grader, HDR og superhøy oppløsning.

NVIDIA Ansel

NVIDIA Ansel

>Gjør skjermbildene dine om til kunstverk med fotomodusen i spillet, og ta bilder i 360 grader, HDR og superhøy oppløsning.

Virtuell virkelighet

Virtuell virkelighet

Med den høyeste grafikkytelsen får du de jevneste og mest oppslukende opplevelsene i VR.

Resizable BAR

Resizable BAR

Resizable BAR er en avansert PCI Express-funksjon som gir prosessoren tilgang til hele GPU-rammebufferen samtidig, noe som forbedrer ytelsen i en rekke spill.

* Forhør dig hos producenterne af bærbare pc'er for at få mere at vide om deres understøttelse af specifikke NVIDIA-teknologier.

Nvidia GeForce RTX

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX og G-SYNC er registrerte varemerker og/eller varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Alle andre varemerker og opphavsrettigheter tilhører deres respektive eiere.

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!