• Ekte gamingmaskinerer vår kjernekompetanse
  • Ekte gamingutstyrSpesialutvalgt sortiment
  • Ekte supportfra maskinvarespesialister
  • Fete bonusgavermed utvalgte datamaskiner

KURV

Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven

BPS KAN KÅRE
VINNEREN

Kjøp GeForce RTX™, få Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Gold edition.*

Samarbeid med teamet ditt og ta nye utfordringer på strak arm med NVIDIA® GeForce RTX™. Med ytelsen til en prisbelønt GPU på laget får du overtaket i kampene.

I en begrenset periode får du Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege Gold Edition for PC, inkludert tidlig tilgang til seks nye operatører og Year 5 Battlepass-innhold, når du kjøper et kvalifisert grafikkort eller en kvalifisert spill-PC i GeForce RTX 20-serien.

Kjøp nå

Én kode per person. *Underlagt vilkår og betingelser.

BPS KAN KÅRE
VINNEREN-PAKKEN

GOLD EDITION AF TOM CLANCY’S
RAINBOW SIX SIEGE

> Tidlig tilgang til seks nye operatører

> Year 5 Battlepass-innhold

> VIP-bonuser: 5 % renown-økning, Alpha-pakke, 10 % rabatt

> Eksklusivt utstyr i spillet

RAINBOW SIX SIEGE-PAKKEN

KONKURRANSESPILLING MED GEFORCE RTX

KJØP NÅ

36 artikler

Sortert: Stigende
per side

36 artikler

Sortert: Stigende
per side


VILKÅR OG BETINGELSER

© 2020 NVIDIA Corporation. Med enerett. NVIDIA, NVIDIA-logoen, GeForce RTX og NVIDIA Turing er varemerker og/eller registrerte varemerker for NVIDIA Corporation i USA og andre land. Andre selskaps- og produktnavn kan være varemerker for de respektive selskapene de er knyttet til. © 2020 Ubisoft Entertainment. Med enerett. Tom Clancy’s, Rainbow Six, The Soldier Icon, Ubisoft og Ubisoft-logoen er varemerker for Ubisoft Entertainment i USA og/eller andre land.

FOR EUROPA, MIDTØSTEN, AFRIKA OG INDIA

Tilbudet med spillkode gjelder fra 30.07.2020 til 27.08.2020 eller så lenge lageret rekker. Tilbudet gjelder én digital nedlastingskode for PC. Grense på én nedlastingskode per kunde. Tilbudet gjelder kun gjennom autoriserte e-handel- og detaljforhandler-partnere. Instruksjoner for innløsing finner du her. Tilbudet kan ikke erstattes, byttes, selges eller løses inn i kontanter eller andre varer eller tjenester. Tilbudet gjelder over hele verden unntatt Kina og Nord-Korea. Kunden er ansvarlig for eventuell omsetningsavgift. Tilbudet kan ikke kombineres med eventuelle andre tilbud, Game Time-kort, prisavslag eller rabattkuponger. Forbehold om tilgjengelighet da antallet produkter er begrenset. Forhandlere, distributører og ansatte hos NVIDA, Ubisoft og deres byråer/partnere er ikke kvalifisert for å delta. Gjelder ikke i områder hvor det er forbudt. Kunden mottar tilbudskoden i forbindelse med kjøp av et kvalifisert NVIDIA-produkt. Det kvalifiserte grafikkortet må allerede være installert når spillet løses inn. Kunden må oppfylle spillets krav til minimumsalder på 17 år for å løse inn. Krav til land/område – Enkelte kuponger krever at de løses inn i spesifikke områder eller land de ble kjøpt i. Sørg for å løse inn koden i riktig land/område. Innløsningsperioden avsluttes 30.09.2020. Sjekk beskrivelsen av produktet nøye på forhandlerens nettsted eller i butikken for å bekrefte at det er en del av kampanjen.

Følg trinnene nedenfor for å løse inn kampanjekoden for Tom Clancy's Rainbow Six Siege Gold Edition:

LØS INN KODEN VIA GEFORCE EXPERIENCE

1. Installer det kvalifiserte grafikkortet.
2. Oppdater eller installer den nyeste versjonen av GeForce Experience (versjon 3.18 eller høyere).
3. Åpne GeForce Experience og logg på.
4. Gå til rullegardinmenyen Konto øverst til høyre, og velg «LØS INN».
5. Skriv inn koden fra det kvalifiserte pakkekjøpet.
6. Følg de gjenværende instruksjonene på skjermen.
7. For Rainbow Six Siege Gold Edition må du koble til Uplay-kontoen din. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en gratis her: https://uplay.ubisoft.com.