Forlenget returrett på kjøp foretatt i perioden 25. november til 23. desember - Returner før 15. januar

KURV
Delsum
0 NOK
Gå til handlekurven
GAVER SPILLENE DINE VIL ELSKE

GAVER SPILLENE
DINE VIL ELSKE

Denne høytiden kan du gi spillene og appene dine muligheten til å prestere som aldri før. Over 150 toppspill og -apper bruker RTX til å levere realistisk grafikk og utrolig ytelse ved hjelp av banebrytende AI-funksjoner som NVIDIA DLSS og NVDIA Broadcast.

Nvidia GeForce RTX
GEFORCE RTX-STATIONÆRE PC'ER

GEFORCE
RTX-STATIONÆRE PC'ER

Stasjonære PC-er i GeForce RTX 30-serien leverer optimal ytelse for spillere. Få den ultimate spillopplevelsen med innstillinger som er skrudd opp, for den mest oppslukende visuelle opplevelsen noensinne.

BÆRBARE PC'ER MED GEFORCE RTX

BÆRBARE PC'ER MED GEFORCE RTX

GeForce RTX™ 30-serie-grafikkort driver verdens hurtigste bærbare pc'er. Takket være styrken fra prisvindende GPU'er og MAX-Q-tekonologi er bærbare GeForce-pc'er er lette, lydsvage og udviklet til at ramme den perfekte balance mellem utrolig GeForce-gaming og et imponerende slankt design. Disse bærbare pc'er er The Ultimate Play.

RTX. IT’S ON.

RTX. IT’S ON.

OPTIMAL RAYTRACING OG AI

NVIDIA RTX er den mest avanserte plattformen for raytracing- og AI-teknologi som revolusjonerer måtene vi spiller på og skaper på. Over 150 av de mest populære spillene og programmene bruker RTX til å levere realistisk grafikk med utrolig rask ytelse eller nye, banebrytende AI-funksjoner som NVIDIA DLSS og NVIDIA Broadcast. RTX er den nye standarden.

AI-AKSELERERING MED DLSS

MAKSIMAL BPS. MAKSIMAL KVALITET. DREVET AV AI.

NVIDIA DLSS er en banebrytende AI-rendrer som øker bildefrekvensen med kompromissløs bildekvalitet via dedikerte Tensor-kjerner for AI-behandling i GeForce RTX. Dette gir deg mulighet til å skru opp innstillingene og oppløsningen uten at det påvirker ytelsen, og dermed få en utrolig visuell opplevelse. AI-revolusjonen har kommet til spillverden.

*Klippet er tatt opp på en stasjonær datamaskin med RTX 3080.

NVIDIA REFLEX

NVIDIA REFLEX

MODUS FOR LAV LATENS

NVIDIA Reflex gir det optimale konkurransefortrinnet gjennom en revolusjonerende pakke med teknologier for å optimalisere systemlatens for e-sportspill. Finn motstandere kjappere. Reager raskere. Øk treffsikkerheten.

KJØP NÅ

Computer

Laptop