Anders Hein Jessen

Fallgruvene ved å kjøpe et brukt grafikkort

brukt grafikkort

Vi har nå endelig nådd et punkt hvor kryptomining blir mindre og mindre lønnsomt, så brukte grafikkort selges med større stil enn noen gang før. Vurderer du å kjøpe et brukt grafikkort, så er det lurt å sette seg inn i hva du må være oppmerksom på.

Se mer her

DDR5 RAM - Hva er nytt?

DDR5 RAMDDR5 er ikke bare hurtigere enn den forrige generasjonen. Klarer du å forestille deg hva den nye RAM kan by på? Eller hvordan RAM i det hele tatt fungerer? Les mer og bli klokere her:

Se mer her

Guide: Gaming headset

Guide: Gaming headsetI denne guiden ser vi nærmere på hva et headset skal kunne gjøre, og hva de forskjellige spesifikasjonene betyr. Vi ser på mikrofontyper, materialer, komfort, lydkvalitet, ekte vs. virtuell surroundlyd, åpne vs. lukkede headset og impedans.

Se mer her

Guide: Hvordan velger jeg gamingmus?

Guide: Hvordan vælger jeg en gaming mus?

I denne guiden kommer vi inn på de overveielsene du bør gjøre når du vil finne den musen som passer best for deg. Du kan selvsagt finne en billig mus som får markøren til å bevege seg på skjermen, og det vil ofte fungere greit i nettlesere og annen generell bruk, men når du spiller dataspill, så er det et hav av forskjell. 

Se mer her

Sertifisert av Trygg E-handel

Sertifisert av Trygg E-handel Et trygt sted å handle!